Leyla Hajrović za Azru otkriva detalje Paris Fashion Weeka: Pozivnicu smo dobili direktno od Balmaina

Piše: Redakcija

Supruga fudbalera Izeta Hajrovića, Leyla, prošle sedmice je prisustvovala Paris men’s fashion weeku i reviji “Balmain Spring 2020 show “, modne kuće “Balmain” od koje je lično dobila pozivnicu. Zapravo, pozvan je bio i njen suprug, ali zbog poslovnih obaveza nije mogao da ide s njom, pa joj je ovaj put društvo pravila, prijateljica Zorana Jovanović, poznata blogerica. 

Za “Azru”, Leyla je otkrila kako se provela u Parizu, ali i kako je izgledala revija kojoj je prisustvovala. 

– Pozivnicu sam dobila direktno od “Balmain-a”. Revija se održala na prelijepom mjestu, “Jardin des plantes”. Poslije revije bila je i ekskluzivni aftershow party. Bilo je fantastično, cijeli koncept je zamišljen da bude kao veliki koncert tako da je baš bilo jedinstveno i kolekcija mi se mnogo dopala. Providni, sjajni, reflektivni, “stakleni” materijali će biti velika tema sljedećeg ljeta. Što se tiće boja dominirale su pastelne, plava, zelena, narančasta, ali i srebrene efektne boje – kazala nam je Leyla. 

Leyla je prava sretnica, pa je na dan revije imala zakazan ternin u “Balmainu” butiku i priliku da izabre koji njihov komad želi nositi. 

– Odlučila sam se za sako iz najnovije kolekcije. Uparila sam to s “Balmain” cipelama koje sam već imala te “Zara” farmerkama i “H&M” majicom – govori. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti