Horoskop: U nedoumici ste, ne znate kome pokloniti srce

Piše: Redakcija

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Sve je u skladu s vašim vatrenim temperamentom. Ipak, nema opasnosti od pretjerivanja, a ljubavne želje veoma lako ostvarujete. Naprosto, nezadrživi ste.

Posao: Trenutno, nema ništa od ozbiljnije aktivnosti. Ako planirate nešto od posebne važnosti, bolje je da sve odgodite i sačekate povoljnije okolnosti za ozbiljan rad.

Zdravlje: Trebate vitamine i čist zrak.

                         

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: U prilici ste da ostvarite ljubavne snove s osobom koja vam mnogo znači. Moguće je da je to nešto za cijeli život. Ako ste u vezi, slijedi period pun ljubavne sreće.

Posao: Sve kreće u veoma dobrom smjeru. Bilo kakvo odustajanje značilo bi samo gubitak, naročito na materijalnom planu. Posebno je povoljan sam početak sedmice.

Zdravlje: Imate razlog za zadovoljstvo i sreću.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Uživate u svakom trenutku koji provodite uz osobu koju volite ili koja vam se dopada. U svakom slučaju, neodoljivi ste. Osjećate sve čari prave, iskrene ljubavi.

Posao: Gotovo sve vaše ideje s lakoćom se realiziraju. Šta god da vam i stane na put ne brinite, sve ćete uspješno završiti. I finansijska situacija se popravlja, odahnut ćete.

Zdravlje: Možete biti veoma zadovoljni.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: U nedoumici ste. Ne znate kome pokloniti srce. Budite odlučniji, jer, ovoga puta, čini se da ne možete pogriješiti. Ako ste već u vezi, osjećate se lijepo, voljeno.

Posao: Sve su veći izgledi da učinite važan korak. Budite odlučniji, ako želite na čvrste noge postaviti svoju poslovnu budućnost. Najlošija varijanta je potpuna pasivnost.

Zdravlje: Treba vam aktivni odmor, relaksacija.

Upoznajte ih: Ljudi rođeni u znaku Raka, poput morskih i riječnih rakova, izvana imaju “oklop”, a mekoću i nježnost iznutra. Srdačni su, ljubazni i prijateljski nastrojeni, vrlo osjećajni, nježni i osjetljivi u ličnom životu. Ipak, imaju čvrste stavove kada je riječ o poslu i finansijama, pa su često na vrhu profesionalnog ili društvenog života. Rakovi su pouzdane, jake osobe, ali često nisu svjesni svoje snage. Uvijek su u blizini kada je potrebno. U ljubavi su odani i privrženi, senzualni i romantični, a traže vrijednosti srca i duše, nježnost i pažnju.  

Ljubomorni su, ali kriju ovu svoju osobinu iza fasade smirenosti i namjerne ravnodušnosti. Ponekad se čini kao da novac “curi” iz njihovih džepova, ali to je iluzija. Naime, znaju da štede i pronađu najbolje, najkvalitetnije stvari po najpovoljnijim cijenama.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Ako ste slobodni, intenzivno tragate za ljubavnom srećom. U slučaju da ste u lijepoj vezi, uživate s voljenom osobom u obostranim nježnostima i pažnji.

Posao: Svjesni ste činjenice da se za vas sprema dobar poslovni period. Ako nešto prodajete ili kupujete, ne odstupajte od svojih uvjeta. Slijedi uspjeh na svim planovima.

Zdravlje: Sve je super.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Kao da je došlo do male krize u relacijama s voljenom osobom. Ako istinski želite sačuvati vezu, budite mudri i veoma oprezni. Rješenje se zove razgovor, a ne šutnja.

Posao: Najuputnije je da pokušate, bez pretjeranih ambicija, plasirati svoje ideje. Pa ako ide, dobro je, ako ne, vrijeme je ionako na vašoj strani. Malo se pritajite i – čekajte.

Zdravlje: Odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav:  Ako ste slobodni, pred vama je buran period, pun flerta, avantura, ali i mogućnosti za pravu ljubav. Ako ste u sretnoj vezi, uživajte u svakom trenutku s partnerom.

Posao: Trenutno vam prijeti mali zastoj u poslu, ali bez vaše krivice. Kraj sedmice je, naprotiv, veoma dobar, čak iznad vaših realnih očekivanja. Moguće su i nove, važne obaveze.

Zdravlje: Zaista, odlično!

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Potpuno osvajate srce osobe koju beskrajno volite. Ako ste slobodni, slijedi sjajan početak s nekim ko ima osobine o kakvim sanjate u svojim najljepšim snovima.

Posao: Izuzetnim zalaganjem stekli ste simpatije kolega i pretpostavljenih. Naravno, to znači da slijedi još više posla i obaveza, ali ništa strašno, jer to znači i veću zaradu.

Zdravlje: Rješenje je dobar, zdrav san.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Prije svega, trebate naći istu “talasnu dužinu” s voljenom osobom. Vjerovatno, i sami pomišljate da nešto morate učiniti. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav.

Posao: Nemojte odmah gubiti glavu i uzalud se sekirati zbog svake, pa i najmanje, prepreke. Pokušajte probleme rješavati polako, smireno, uz mnogo mašte i takta.

Zdravlje: Nađite vremena za predah, šetajte.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Osobi do koje vam je stalo ili koju volite, dajete samo onoliko koliko mislite da je neophodno. S druge strane, tražite da vas bezuvjetno voli i puno ne zapitkuje?!

Posao: Veoma ste mirni i staloženi. Nipošto ne dopuštate da vam izmakne dobra, obećavajuća zarada. Sitnije probleme lako rješavate, ali uskoro slijede veće obaveze.

Zdravlje: Imate dovoljno energije.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Vesela druženja i izlasci dodatno podgrijavaju vaše dobro raspoloženje. Gotovo sve ljubavne želje lako mogu postati stvarnost. Možete računati na partnera.

Posao: Stvari ne stoje baš dobro. Najuputnije je da se, koliko je to moguće, primirite. Radite samo ono što je, i koliko, neophodno. Još je rano  za „veće zalogaje“.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Ako je u vašem ljubavnom životu i bilo napetosti, rasprava ili neizvjesnosti, uskoro se sve smiruje. Polako, ali sigurno želje postaju stvarnost, potpuno uživate u sreći.

Posao: Ne ide baš sve onako kako ste zamislili. Imate osjećaj da neko želi da vam naudi, osjetljiviji ste nego što, pogotovo u poslu, treba biti. Raduje vas novčani dobitak.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti