Zašto je kraljica Elizabetha II hladnija prema Kate nego prema Meghan?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Stručnjaci koji prate život britanske kraljevske porodice otkrili su da kraljica Elizabeta nema toliko intiman i blizak odnos s vojvotkinjom od Cambridgea Kate Middleton, suprugom princa Williama, kao s vojvotkinjom od Sussexa Meghan Markle, koja je udata za princa Harryja.

Glavna urednica magazina “Majesty” Ingrid Seward rekla je da članovi kraljevske porodice međusobno imaju različite odnose, ali kraljica je s nekim naročito bliska.

Foto: AFP

– Kraljica iznimno cijeni Kate, ali nema tako intiman odnos s njom jer nemaju mnogo toga zajedničkog. Mislim da kraljica i Kate imaju ozbiljan odnos jer ona u nju zapravo ulaže velike nade kao svoju potencijalnu nasljednicu i ne želi to ničim narušiti – rekla je Ingrid.

Da ima nešto bliži odnos, kraljica i Meghan su pokazale kada su zajedno same otputovale na prvi službeni put u Cheshire prošle godine i to samo mjesec nakon vjenčanja.  Smijale su i došaptavale, a stručnjaci su došli do zaključka kako njih zapravo dvije imaju mnogo toga zajedničkog.

– S Meghan je bila doista pažljiva i dala je sve od sebe da se ona osjeća kao kod kuće. Dijele zajedničku ljubav prema psima i Meghan zna kako i čime nasmijati kraljicu – navela je Ingrid.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti