Zanimljivosti

Horoskop: Ovo je zanimljiv i uzbudljiv period

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Voljena osoba vam svakodnevno iskazuje svoju naklonost. Oboje želite osvježiti vezu. Ako ste sami, upoznat ćete srodnu dušu ili se snažno zaljubiti.

Posao: Imate veliku šansu za uspjeh i napredovanje, te ostvarenje želja. Ovo je sjajan period da nađete posao, koji će vas ispuniti i omogućiti vam dobru zaradu.

Zdravlje: Odlična tjelesna i psihička forma.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Malo ste se distancirali od partnera. Čini se da ste odlučni u namjeri da ljubavni život dovedete na jedan “viši nivo”. Odlično, jer slijedi vrijeme ugode.

Posao: Veoma se trudite, a vaša energija i strpljenje su u porastu. Želite da se dokažete, jer žudite za većim profesionalnim uspjehom. Srećom, spretni ste i praktični.

Zdravlje: Trebate pravi, duži odmor.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Sretni ste i nasmijani, a voljena osoba uživa u svakom trenutku koji provodite skupa. Druženje s partnerom je posebno, vašoj ljubavi nema prepreka.

Posao: Napokon možete odahnuti od briga i problema koji su vas pratili. Svojim zamislima dajete željeni smisao. Obasuti ste unosnim prilikama za napredak i uspjeh.

Zdravlje: Sjajna kondicija i privlačan izgled.

 

RAK

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Izgledi za sretnu ljubav svakim danom rastu. Imate želju da unesete dodatnu svježinu i sreću u svoj lični život. Ako ste slobodni, zaljubit ćete se.

Posao: Neupućenima vaše ideje mogu, na prvi pogled, izgledati gotovo nestvarno. Ipak, u svakoj od njih nazire se uspjeh, čak ako nešto napreduje i sporije.

Zdravlje: Priuštite sebi odmor!

Upoznajte ih: Rakovi su veoma osjetljivi i brižni, odlični roditelji, uvijek pri ruci, puni suosjećanja. Tajanstveni su, odani, imaju bujnu maštu i najemotivniji su od svih znakova. U vezi su vjerni i ljubomorni, ali ne govore otvoreno o svojim emocijama. Traže jakog partnera. U ljubavnim vezama ponekad se ponašaju toliko djetinjasto, da su spremni satima uvrijeđeno šutjeti, sve dok im se voljena osoba ne izvini zbog nekog neprimjerenog komentara. Partnera često izluđuju promjenama raspoloženja, no ukoliko pronađu osobu koja će se sa tim znati nositi, postaju najbolji ljubavni partneri, koji potrebe voljene osobe stavljaju ispred svojih. Izuzetno su vrijedni i sposobni. Bitno im je da se bave poslom koji ih čini sretnima, dok su im slava i priznanja sporedni. Izuzetno su kreativni, a u donošenju važnih odluka često se oslanjaju na intuiciju.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Želite gotovo svaki trenutak iskoristiti za stabiliziranje emotivnog života, što više vremena provesti uz osobu koju volite. Najvažnije je da se opustite i uživate.

Posao: Iako je ljeto, ovo je za vas period profesionalnog i finansijskog prosperiteta, te novih poslovnih izazova. Dominiraju vaša snalažljivost i neuništivi entuzijazam.

Zdravlje: U izuzetnoj ste formi.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Pred vama je sedmica ispunjena ljubavnom srećom. Uživate s osobom koju volite, a slijede i lijepa iznenađenja. Ako ste sami, spremni ste za promjenu statusa.

Posao: Poslovni život obiluje mogućnostima za nove ponude i iskustva, širenje vidika i sklapanje korisnih poznanstava. I finansijska situacija je više nego dobra.

Zdravlje: Potištenost sasvim nestaje.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Prava bura zakovitlala je vaša osjećanja. Želite stvoriti romantični ugođaj, žudite za nečim posebnim u ljubavi. Kako će se sve dalje razvijati, zavisi najviše od vas.

Posao: Veoma ste odlučni, pa se u većini situacija snalazite sasvim dobro. Značajni događaji zbivaju se na planu materijalnog. Oprez, nisu svi baš dobronamjerni.

Zdravlje: Izuzetno dobro se osjećate.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Ovo je zanimljiv i uzbudljiv period. I vaša i partnerova osjećanja kulminiraju. Šarmantni ste i privlačni, za mnoge osobe gotovo neodoljivi. Privlači vas i avantura.

Posao: Najzad ste shvatili da je stres vaš neprijatelj. Mnogo smirenije i racionalnije nego ikada prilazite svakodnevnim obavezama. Slijede sjajne poslovne mogućnosti.

Zdravlje: Postižete unutrašnji mir.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Ljubav je vaš osnovni pokretač, motiv da učinite sve što želite u životu. Slijede lijepi doživljaji, pa se može reći da su vaša očekivanja u potpunosti zadovoljena.

Posao: Kao uvijek, veoma ste savjesni. Vodite računa o svakoj sitnici. Iako nekog većeg uspjeha još nema, sve što radite, smatrajte dobrim ulogom za budućnost.

Zdravlje: Sve ste opušteniji.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Sanjate o sjajnoj budućnosti. Ako želite novu, veliku ljubav, želja vam se uskoro može ostvariti. Ako ste u sretnoj vezi, još je više razloga za optimizam.

Posao: Sve vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Izuzetno ste hrabri u isticanju svojih ideja i ciljeva. I konkurencija vam predstavlja dodatni, dobrodošao poticaj.

Zdravlje: Što više boravite u prirodi.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Strast, naprosto, buja u vašem biću. Ako i postoji mala ljubavna kriza, pod svaku cijenu želite sve razjasniti. U slučaju da ste slobodni, čeka vas nova ljubav.

Posao: Imate pravu malu gomilu obaveza. Prvo dovršite započeto, prije nego vas vrijeme dovede u škripac. Kraj sedmice donosi olakšanje ili rješenje problema.

Zdravlje: Puni ste nove energije.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Gotovo ste neuhvatljivi. Ipak, ako je vaša veza stabilna, ljubav obostrana i jaka, učinit ćete sve da usrećite voljenu osobu. Spremni ste i na kompromis.

Posao: Imate mogućnost za bitno napredovanje. Ako imate dovoljno strpljenja i koncentracije da se ozbiljno posvetite radu, pred vama su i uspjeh i zarada.

Zdravlje: Svakodnevno se rekreirajte.