Zanimljivosti

Horoskop: Žena rođena u znaku Raka je u isto vrijeme mirna i strastvena, tvrdoglava i popustljiva, bijesna i pitoma

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Očekuje vas pravi ljubavni preporod. U slučaju da težite ispunjenju ljubavnih snova kroz nove doživljaje, niste uskraćeni. Možda se i zaljubite “na prvi pogled”…

Posao: U punom ste radnom zanosu. Uz minimalan utrošak mentalne i tjelesne energije, postižete mnogo. Uspješni ste i kreativni, pa slijedi svaka vrsta satisfakcije.

Zdravlje: Energični ste, vitalni, zadovoljni.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Pronalazite sreću i mir u svojoj vezi. Sedmica je povoljna i za rješavanje ljubavnih nesporazuma. U svakom slučaju, možete uživati u novostečenoj sreći.

Posao: Ne podliježite sugestiji, nejasnim ponudama i bilo čijem ubjeđivanju. Na svu sreću, prilično bezbolno riješit ćete problem. Nazire se napredak, u svakom slučaju.

Zdravlje: Ne trošite snagu na nebitno!

 

BLIZANCI                                                     

23.V – 22.VI

Ljubav: Sasvim ste osvojili voljenu osobu. Dalji razvoj događaja prilično je jasan. Oboje ste nestrpljivi da priznate ljubav. Sve više se zbližavate, sve snažnije se volite.

Posao: Komunikativnost, šarm i spontanost veoma vam koriste i u poslu. Ako očekujete dobre vijesti ili novac, obradovat ćete se. Naime, vaš trud je lijepo nagrađen.

Zdravlje: Opustite se i uživajte.

 

RAK

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Osoba koju volite iskazuje vam ljubav na posebno romantičan način. Što je najvažnije, imate oslonac u partneru. Ako ste usamljeni, slijedi nježna poruka.

Posao: Dobro znate da je i pristojna zarada nužna za vaš osjećaj sigurnosti i samopouzdanje. Impresionirat ćete važne ljude znanjem i brzinom kojom obavljate zadatke.

Zdravlje: Maksimalno uživajte u čarima ljeta.

Osvojite ih: Gotovo sve osobe rođene u znaku Raka veoma su zgodne i njegovane, što očekuju i od partnera. Kada zavodite Raka, ne skrivajte osjećanja.

Muškarac rođen u znaku Raka mašta o ženi koja će ga bezuvjetno voljeti i podržavati u svemu. Uz visoke standarde i strogo mišljenje, treba mu vremena da izabere. Sav okrenut kući, ali ne i malograđanski nastrojen, Rak najviše voli lijepe, tradicionalne, mirne žene.

Žena rođena u znaku Raka je u isto vrijeme mirna i strastvena, tvrdoglava i popustljiva, bijesna i pitoma. Ima jaku volju, veoma je emotivna, jedna je od najosjećajnijih i najbrižnijih žena u Zodijaku. Bitni su joj pokloni, cvijeće, ljubavne poruke, tradicionalno udvaranje. Stidljiva je i uzdržana u ljubavi, potrebno joj je mnogo vremena da stekne potpuno povjerenje.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Vaši kriteriji veoma su visoki. Ako ste slobodni, posebno ste izbirljivi. U isto vrijeme, želje rastu, strast je jača od samokontrole. Sve oko vas puno je izazova.

Posao: Veoma ste sposobni, dobar ste organizator. Sve je to uočljivo tamo i gdje treba. Radujete se svakom poslovnom komplimentu. U svemu imate  superioran stav.

Zdravlje: Dovoljno spavajte i redovno jedite!

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Ni po koju cijenu ne želite nekakvo polovično rješenje, ponajmanje vezu samo radi druženja. Želite osobu koja je zaljubljena u vas, isto koliko vi nju volite.

Posao: Donosite važnu odluku. Spremni ste potpuno trasirati svoj put napretka u karijeri, sve što je bitno za budućnost. I, ne manje važno, imate simpatije kolega.

Zdravlje: Ne pretjerujte ako se sunčate.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Za voljenu osobu ste najljepši, najugodniji i najzabavniji partner. I obratno je. Oboje težiti istinskoj ljubavi, želite stalno biti skupa, uživati u svakom trenutku.

Posao: Gotovo svi vaši talenti dolaze do izražaja. Sa zavidnim uspjehom obavljate raznovrsne poslove. Naglašena je pomoć partnera ili utjecajnih prijatelja.

Zdravlje: Sretni ste i dobro raspoloženi.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Manje ste, nego inače, osjetljivi na postupke, riječi i odluke voljene osobe. Realniji ste i dobrog raspoloženja. Znate šta očekujete od ljubavi i voljene osobe.

Posao: Ambiciozni ste, vrijedni, ali osjećate manjak energije da sve dovedete do kraja. Posvetite se realnijim planovima, i pokušajte što prije otići na odmor.

Zdravlje: Odlično zdravlje, vedro raspoloženje.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Strastveni ste, neodoljivi, zavodite sve oko sebe. Sva nastojanja i urođeni šarm usmjereni su prema partneru. Ako ste sami, odlična sedmica za nove susrete.

Posao: Naglašene su dobre relacije s poslovnim partnerima. Tu su i novi kontakti, te značajan novčani dobitak. Ništa vam nije problem, snalazite se u svim poslovima.

Zdravlje: Opušteni ste, puni energije.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Divna sedmica i izvrsno slaganje s voljenom osobom. Ako ste i imali problema, rješavate ih lako. U slučaju da  ste slobodni, samo slijedite svoje emocije.

Posao: Izuzetno držite do poslovnog ugleda. Na sve načine distancirate se od nefer kolega, posebno onih koje smatrate “zabušantima”. Trebate donijeti važnu odluku.

Zdravlje: Sve ste boljeg raspoloženja.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Ponekad vam se čini da vas partnerova ljubav guši. Ustvari, guše vas obaveze. Žudite za ostvarenjem najsmjelijih snova, iako znate da su teško ostvarivi.

Posao: Ne podnosite nezdravu radnu klimu. Moguće je da ste na meti tračeva kolega. Ipak, nejasnoće i nesporazume otvorenim razgovorom brzo rješavate.

Zdravlje: Ne preskačite obroke i dovoljno spavajte!

 

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni, da vam se čini kao da plovite na oblacima. Osjećate da se vaše nade i očekivanja mogu lako ostvariti. Voljenu osobu posmatrate na drugačiji način.

Posao: Bliska osoba vam pomaže da stabilizirate finansije, što je veoma značajno za vašu poslovnu budućnost. Imate veoma ambiciozne planove, ali još moraju mirovati.

Zdravlje: Izuzetno dobro, sretni, zadovoljni.

 

Pratite nas na društvenim mrežama