Cijeli život je provela s mušakrcima, a onda se vjenčala sa ženom

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata Youtuberica Gigi Gorgeous i milijarderska nasljednica Nats Getty vjenčale su se u Kaliforniji. Dame su upriličile bajkovitu ceremoniju vjenčanja. 

Gigi je blistala u raskošnoj vjenčanici, a njena partnerica je izabrala za odijelo iz vlastite kolekcije. Vjenčanje je bilo raskošno te je na njemu navodno bilo oko 220 gostiju, a par je sletio helikopterom. 

Gigino je pravo ime Gregory Allan Lazzarato. Svoje je videe počela je objavljivati još 2008., a najviše pažnje privukla je 2013. godine kada se deklarirala kao transrodna osoba. Svoju je transformaciju vjerno dokumentirala, što je privuklo publiku.  Do 2016. godine izjašnjavala se kao biseksualna, da bi se iste te godine deklarirala kao lezbejka.

View this post on Instagram

7.12.19👰🏼

A post shared by GIGI GORGEOUS GETTY 👸🏼 (@gigigorgeous) on

– Dotad sam izlazila samo s muškarcima, a onda sam se ludo zaljubila u osobu koja je djevojka. Ne stidim se toga i smatram se jako sretnom. Nikada dotad nisam osjetila tako nešto, dok nisam upoznala nju i shvatila da sam lezbejka – otkrila je Gigi u jednoj od svojih online objava. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti