Ljudski Ken ne želi da živi kao ovisnik o plastici: Tijelo mi više ne može izdržati nijednu operaciju

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Rodrigo Alves postao je popularan zbog svoje ovisnosti o estetskim operacijama te je dobio i nadimak “ljudski Ken”. Ipak, sada kaže da mu je dosta toga i odbacuje stil popularne lutke. 

– Zvali su me “ljudski Ken” i dobro su me za to plaćali. Morao sam stalno održavati takav stil – kosa mi je morala biti do kraja izblajhana, bez izrasta, morao sam biti mršav i nositi raznobojna odijela kako bih opravdao očekivanja drugih. U posljednjih nekoliko mjeseci ne želim to više – rekao je Rodrigo koji je imao više od 70 plastičnih operacija.

https://www.instagram.com/p/Bz9x7g8F3wR/

Osim toga, on rasporodaje odjeću koju je nosio u posljednjih nekoliko godina. 

– Puštam kosu i sad imam veliki tamni izrast. Potpuna sam suprotnost Kenu i osjećam se izvrsno jer sam to konačno ja. Žao mi je što ću razočarati neke ljude, ali i ja sam samo čovjek i sve što želim je biti sretan – otkrio je. 

 Priznao je kako mu je dijagnosticirana tjelesna dismorfija, odnosno stanje zbog kojeg ljudi imaju iskrivljen pogled na svoje tijelo.

– Kad se pogledam u ogledalo, ne vidim ono što vide drugi. Vidim mane koje želim ispraviti – rekao je.

https://www.instagram.com/p/BzQPpLNFglR/

Rodrigo je imao deset operacija nosa, nekoliko face lifta, implantate u stražnjici, presađivanje kose, odstranjivanje rebara, fileri za ruke kako bi izgledalo kao da ima mišiće, a operacijama je napravio i lažni six pack. Zbog brojnih operacija imao je ozbiljnih zdravstvenih problema. Pokupio je i  smrtonosnu bakteriju kad mu je doktor  ubrizgao gel u ruke kako bi se činile mišićave, ali uspio se izliječiti.

https://www.instagram.com/p/BypgezAFaPX/

Posljednja operacija na kojoj je bio bila je ona popravljanja brade. 

– Nadam se da mi je to posljednja operacija jer moje tijelo to više ne može izdržati. Ali, morao sam na ovu jer sam imao infekciju. Hirurg  je napravio izvrstan posao, brada mi je sad jako malena i u obliku slova “V”, apsolutno je savršena – izjavio je.

Pročitajte još