Inspiracijska ploča: Poplavi dan

Piše: Redakcija

 

Svaki dio našeg života može postati inspiracija za naredno poglavlje. Ako se trudite pratiti sve svoje ideje tako što ćete zapisivati ​​bilješke, možda ste vi vizualna osoba, neko ko pamti i fokusira se na slike više nego na riječi. Za živahnije iskustvo najbolja kombinacija je slika i riječi.

Zamislite da imate inspiracijsku ploču čija tematika je voda. Također se naziva i ploča raspoloženja, zid inspiracije, ili ploča za viziju. Može biti cijeli zid, veliki plakat, stranica u rokovniku ili bilo šta drugo za vas i vaš raspoloživi prostor, ali su inspiracijske ploče često najbolje kada su dovoljno velike da sadrže bogat izbor materijala i omogućuju vam da organizirate i slobodno ih rasporedite. Mi smo se odlučili da nam ovaj put sve bude plavo, i u morskim tonovima. Šta sve treba da se nalazi na njoj, pa sve što želite. Ne postoje pravila s inspiracijskim pločama, osim što vas sve mora na neki način inspirirati. Možete uključiti sve, od isječaka iz magazina i novina do fotografija, pronađenih objekata, potvrda, rukopisnih citata, uzoraka fontova, dugmića, karti za kino, i sve što vam znači. Pošto je kod nas ovaj put sve u zanku ljeta, onda smo našu inspiraciju našli u moru i plavoj boji.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti