Sličnost koja mu otežava život: Ovo je dvojnik Brada Pitta

Piše: Redakcija

Iako bi većina muškaraca voljela da izgleda kao poznati glumac Brad Pitt, Nathanu Meadsu ta sličnost, kako ističe, samo otežava život. 

– Nigdje ne mogu da odem. Ne mogu da kupujem u prodavnici jer vidim prodavačice koje se gurkaju jer misle da sam Brad Pitt – rekao je on. 

Iako Nathan tvrdi da ne vidi sličnost s Pittom, priznao je da mu je u posljednjih deset godina prišlo na hiljade ljudi tražeći autogram, te to da svakodnevno dobija na desetine poruka na društvenim mrežama. 

– Nisam jedan od onih frajera koji misle da su prezgodni. Bio sam s mnogo djevojaka, ali nikada nisam smatrao da sam jedan od onih muškaraca koji su svima privlačni – otkrio je Nathan koji radi kao građevinac u Britaniji. 

Tu njegovim nedaćama svakako nije kraj. Naime, Nathan je otkrio da mu je zbog sličnosti s Pittom propala veza s majkom njegovog djeteta. 

– Zaista joj je smetalo to što su mi djevojke stalno prilazile u želji da se slikaju sa mnom – objasnio je. 

No, njegova trenutna djevojka otkriva da joj sve to ne smeta. 

– Šteta je samo što ja ne izgledam kao Angelina – rekla je ona. 

Pogledajte kako izgleda dvojnik Brada Pitta. 

Gepostet von Nathan Meads am Samstag, 3. August 2019

Gepostet von Nathan Meads am Dienstag, 28. August 2018

Gepostet von Nathan Meads am Sonntag, 16. September 2018

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti