Horoskop: Došlo je vaše vrijeme za ljubav

Piše: Redakcija

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Osigurano vam je posebno mjesto u srcu osobe koju volite. Dani  zadovoljstva očekuju vas i ako ste na početku veze. Dobijate nježnost, pažnju, ostvarujete snove.

Posao: Vaš saldo postaje bogatiji za izvjesnu sumu. Mogući su dvostruki izvori prihoda ili posebna priznanja. Sedmica je povoljna za kupoprodaju i dobre vijesti izdaleka.

Zdravlje: Odlično, i zvijezde vas štite.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: U vašoj vezi postoje sve čvršće spone. Znate se postaviti na pravi način prema voljenoj osobi. Ako ste slobodni, odlično znate istaknuti svoje zavodničke kvalitete.

Posao: Uspješni ste u komunikaciji s poslovnim partnerima. Polako, ali sigurno, gradite temelje plodonosne saradnje. Pobrinite se za poslovne knjige i dokumentaciju.

Zdravlje: U prvom planu je briga o zdravlju i izgledu.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Susret sa starom ljubavi pomaže vam da shvatite da su nekadašnja osjećanja sasvim izbledjela. Sa smiješkom i očima punim nježnosti gledate osobu koju sada volite.

Posao: Očekuju vas povoljne vijesti u vezi s poslom, novcem, kupovinom nečeg velikog i za vas veoma važnog. Moguća je isplata dugova ili dodatni, odlično plaćen posao.

Zdravlje: Psiho-fizička forma na zavidnom je nivou.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Voljena osoba pruža vam najdragocjeniji osjećaj, a to je ljubav. Ako ste slobodni, iz emocionalne letargije budi vas udvaranje ili flert s osobom iz najbližeg okruženja.

Posao: Zahtjevan posao privodite kraju. Ne odgovarajte na neugodno ponašanje jedne osobe, pa ćete lakše ostvariti ambicije u vezi s materijalnim dobrima i kupovinom.

Zdravlje: Izvrsno, uživajte u blagodatima ljeta.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Došlo je vaše vrijeme za ljubav. Očekuje vas ugodan flert, a ubrzo slijedi istinska ljubav s osobom od čijeg ćete samo pogleda ili dodira, jednostavno, “procvjetati”.

Posao: Na neoficijelnom druženju, u ležernom čavrljanju s kolegama, dolazite do vrijednih saznanja. Poruka ili poslovni dopis pozitivnog sadržaja mogu štošta promijeniti.

Zdravlje: Odlično ste raspoloženi, samopouzdani.

Osvojite ih: Ne zaboravite mu laskati, a ni slučajno ne spominjite teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su najdublji strahovi svakog Lava. Voli zgodne, pogotovo dotjerane osobe. Nemojte dopustiti da pomisli kako vas je prelako osvojio, ali nemojte ni previše odugovlačiti, jer je lijen da bi se pretjerano oko nekoga trudio.

Žena rođena u znaku Lava može vam pružiti vrhunsku sreću i zadovoljstvo, ali i poniziti vas, ako ne posjedujete vrline koje traži kod partnera. Stalno hvalite njen izgled, inteligenciju i sve ono što joj je bitno. Treba joj mnogo pažnje i ugađanja kako bi se osjećala sretno i sigurno. Ne gledajte druge žene, jer Lavica mora biti jedina u vašim očima, ali njoj  dopustite da blago flertuje, jer tako “provjerava” svoj šarm.

 

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Vaš ljubavni oprez je pojačan, pa teško da vas neko ili nešto može neugodno iznenaditi. Tokom vikenda ili odmora ne možete se zasititi nježnosti i ljubavnih zagrljaja.

Posao: Poslovi u vezi s obrazovanjem, trgovinom, pravom i politikom pokreću se u pravom smjeru. Riješit ćete i stare probleme, pogotovo ako su u vezi sa stambenim pitanjem.

Zdravlje: Žudite za predahom, odmorom i snom.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Pred vama su lijepa zbivanja, uživanje uz voljenu osobu. Ako ste sami, moguće je da se zaljubite u stranca ili doživite fatalan susret. Teško ćete se oduprijeti iskušenjima.

Posao: Polako mijenjate pristup novcu, želite pomalo i štedjeti. Poslovni razgovor, koji ćete voditi u prvoj polovini sedmice, otkriva nove mogućnosti za profesionalni napredak.

Zdravlje: Osjećate se dobro, zadovoljni ste.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Uspješno nalazite i zaobilazne načine za uživanje s osobom koju volite. Zajedničko putovanje, bar samo na nekoliko dana, još više će učvrstiti vašu ljubav.

Posao: Ugodno će vas iznenaditi razvoj poslovne i finansijske situacije, a sve što sada realizirate, doprinosi vašoj sigurnosti, posebno materijalnoj, i to na duže staze.

Zdravlje: Uživajte, opustite se, šetajte, plivajte.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Očekuju vas ugodna otkrića ili dobre vijesti. Lijepa riječ, pogled i osmijeh voljene osobe povećavaju vaše samopouzdanje. Ako ste slobodni, na pomolu je nova ljubav.

Posao: Predstoje sjajni dani za napredovanje. Vanredne novčane planove ostvarujete “preko reda”, što vas posebno raduje, pogotovo ako je riječ o povišici ili honoraru.

Zdravlje: Izvrsno, imate gotovo nepresušnu energiju.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Mijenjate se prema voljenoj osobi, sve ste tolerantniji prema njenim zahtjevima i očekivanjima. Ako ste sami, moguća je veza s osobom do koje vam je stalo.

Posao: Premda nemate previše sreće u finansijskim poduhvatima, ovo je povoljniji period za posao, vraćanje duga ili usklađivanje prihoda i rashoda. To će vas umiriti.

Zdravlje: Opustite se, sve je dobro.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Nedoumice ili teškoće u komunikaciji s partnerom lijepo ćete riješiti tokom vikenda. Ako ste slobodni, slijedi romantični susret, nova simpatija, burna avantura ili flert.

Posao: Osoba s kojom najviše kontaktirate omogućava vam da drugačije pristupite obavezama. Pronalazite rješenje važnog problema, pogotovo ako je finansijske prirode.

Zdravlje: Odlično se osjećate, kao preporođeni ste.

 

RIBE

20.II – 2O.III

Ljubav: Postoje povoljnosti da ostvarite ljubavne želje, osvojite voljenu osobu. Ako ste sami, tu je nova simpatija, a vašem pogledu teško se može odoljeti, uživate u zavođenju.

Posao: Otkrivate dodatne izvore prihoda, što vam omogućava da sredite zaostala dugovanja i stabilizirate finansijsku situaciju. Možete unosno unovčiti i svoj hobi.

Zdravlje: Emotivni ste, ispunjeni pozitivnom energijom.

 

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

 

Pročitajte još