Ženski kodeks: Muškarac druge žene je zabranjen!

Piše: Redakcija

Prijateljstvo između dvije žene zna trajati cijeli život. Pravila žensko-ženskog prijateljstva uvijek su ista i više su nego jasna, ali ipak neke djevojke često ih krše zbog pogrešnih razloga.

Nalazite li se često u nekim upitnim situacijama u kojima se sve svodi na potencijalnim kršenju pravila ili takozvanom girl codeu.

U posljednje vrijeme sve više djevojaka se nalazi u situacijama u kojima one ili njihove najbliže prijateljice krše, takozvani, kodeks za djevojke.

Znate li šta je zapravo girl code?

To je niz nenapisanih pravila koje bi svaka djevojka trebala poštovati naspram svojih prijateljica.

Osnovni ženski kodeks je :

Nikad ne mrzite ženu koju nikada niste upoznali, nikada ne izlazite s bivšim dečkom od prijateljice, nikada ne otkrivajte tuđu žensku tajnu, nikada ne ostavljajte prijateljicu samu u baru, nikad nemojte pozivati ​​neprijatelja svog prijatelja na zabavu i nikad ručajte sami s prijateljičinim dečkom.

Toliko o elementarnim stvarima.

Što se tiče onih poznatih “linija” koje djevojke ne bi trebale prelaziti ovo su neke od njih:

  • Nikad nemojte prešutjeti kada se vaša prijateljica zaljubi u muškarca koji ne poštuje žene.
  • Nikada ne vjerujte djevojci koja izlazi s oženjenim muškarcem.
  • Nikad ne odbijajte napisati pismo preporuke za prijateljicu.
  • Nikad nemojte ukrasti show svoje prijateljice na večeri – kad je u elementu , dajte joj sobu! Probijte stol! Najglasnije se smijte njenoj priči! Poduprite je!
  • Nikada se ne slažite s prijateljicom kada kaže da je premršava, vrećasta, kvrgava, žilava, prsata, debela, itd. Recite joj da je život prekratak i da je savršena kakva je te da jede, pije i veseli se. 
  • Nikada se nemojte ponašati prema drugim ženama s nepoštovanjem. To muškarcima daje ideje.
  • Muškarac druge žene je zabranjen!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti