Horoskop: Partner je cijelim svojim bićem uz vas

Piše: Redakcija

 

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Ako ste slobodni, želite da promijenite status ili ste imali ljubavnih problema, pravo je vrijeme da se sve sasvim stabilizira. Opušteno čekate svaki novi dan.

Posao: Dolazi cijeli niz povoljnosti za željene promjene. Ako vam je, do sada, novac predstavljao najveći problem, čini se da dolaze bolja vremena i na tom planu.

Zdravlje: Ništa ne remeti svakodnevicu.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ulazite u veoma kreativnu i sretnu fazu, što se posebno povoljno odražava na vaš privatni život. Odnosi s osobom koju volite izvor su intenzivnog zadovoljstva.

Posao: Sedmica je naročito dobra za timske poslove. Inspirativni aspekti  ukazuju na formiranje relacija koje će imati velikog značaja za vašu poslovnu budućnost.

Zdravlje: Imate gotovo nepresušnu energiju.

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Ono što je gotovo sigurno, jeste harmonija koja vlada u vašem ljubavnom  životu. Situacija postaje sve bolja, a relacije s partnerom još iskrenije, sve ljepše.

Posao: I na ovom planu, možete biti spokojni. Očekuju vas dobri poslovni potezi, plodni ugovori koji obećavaju i više nego solidnu zaradu. Možete biti veoma zadovoljni.

Zdravlje: I dobra kondicija je važna.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Vaša veza postaje sve bolja, čvršća i ljepša. U svakom slučaju, ovo je prava, dugotrajna ljubav, koja lako može ostati za cijeli život. Ne krijete svoju sreću.

Posao: Možete očekivati izuzetnu finansijsku ekspanziju, kao i različit uspjeh, te dobitak, bez obzira na uloženi trud. Moguća je i posebna, veća, zaslužena zarada.

Zdravlje: Vi, zaista, znate uživati.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Kao malo kada, romantični ste. Posebno ste zadovoljni ako imate odanog partnera. Ako ste sami, gotovo je izvjesna neočekivana, ali lijepa i neobična veza.

Posao: Očekuju vas nagle promjene, na svu sreću, na mnogo bolje. Moguće je poslovno putovanje, možda i potpuna promjena posla ili sredine. To bi izazvalo pravo oduševljenje.

Zdravlje: Sve je odlično, opustite se.

DA, radite im to: Djelujte inspirativno na svog Lava, uvijek lijepo izgledajte i izrazite mu poštovanje, ohrabrite njegov smisao za humor, pa će Vam svaki dan biti zabavan. Stalno mu dokazujte i otvoreno pokazujte koliko Vam je bitan. Obavezno svom Lavu recite kako je pametan, lijep, zlatan, nježan, darežljiv. 

NE, ne radite im to: Lav misli da je ismijavanje najveći prekršaj, pa je to nešto najgore što mu možete uraditi. Ne prkosite mu, ne izazivati njegovu sujetu, dostojanstvo, ponos ili ljubomoru. Izbegavajte mala lukavstva, jer Lav nije naivan, pa Vas može neprijatno iznenaditi.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Imate znatnog uspjeha na ljubavnom planu. Ako želite avanturu ili flert, ništa lakše, rasterećeni ste. I u slučaju da volite samo jednu osobu, vaša želja se ispunjava.

Posao: Očekuju vas velike promjene i predan rad. Već početkom sedmice možete računati na ostvarenje plana, naročito ako je sve povezano sa zaradom ili napredovanjem.

Zdravlje: Nađite vremena za rekreaciju.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Mnogo toga ovisi o vašoj spremnosti na popuštanje. Iako ste ludo zaljubljeni, ponekad ne znate donijeti pravu odluku. Ne dopustite da bilo šta pokvari ljubavnu idilu.

Posao: Smanjuje se radni entuzijazam, ali i problemi koje vam pokušavaju nametnuti neke kolege. Pokušajte da savjesno radite, te da što manje vaš rad zavisi od drugih.

Zdravlje: Sve je u najboljem redu.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Strasti i osjećanja se rasplamsavaju. Ne trebate brinuti ili sumnjati u vjernost ili dobronamjernost osobe koju volite. Partner je cijelim svojim bićem uz vas.

Posao: Sve slobodnije planirate nove poslove, pa čak i  ulaganja u važan projekt. Jedan zanimljiv plan nije lako ostvariti, ali pritajite se i povucite, bar na neko vrijeme.

Zdravlje: Samo treba da se opustite.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Razgovor s voljenom osobom, susret ili zanimljiv događaj, tjera vas da donesete važnu odluku. Potpuno ste svjesni toga da je došlo vrijeme za lijepe promjene.

Posao: Sigurno širite krug poslovnih poznanstava, što vam pomaže da lakše ostvarite određene ambicije, planove, uđete u novi posao ili tek proširite postojeći.

Zdravlje: U zavidnoj ste formi.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Čini se da pravite retrospektivu situacija kroz koje ste prolazili u proteklom periodu. Na posebnu toplinu i nježnost partnera možete računati ako ste u stabilnoj vezi.

Posao: Osjećate  potrebu da se, bar na neko vrijeme, distancirate od većih, odgovornih i zahtjevnijih poslova. Radite samo ono i onoliko koliko je, zaista, neophodno.

Zdravlje: Odlično se osjećate.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Najzad, dobijate odgovore na pitanja koja su sve donedavno raspirivala vašu znatiželju, ali i maštu. Iskren razgovor još više vas zbližava s osobom koju volite.

Posao: Nepotrebno se opterećujete hladnim i suzdržanim odnosom između vas, šefova i/li kolega. Ipak, poslovna prijateljstva od velike su koristi za vaše samopouzdanje.

Zdravlje: Dobro se osjećate, puni ste samopouzdanja.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: U vašu intimu uvukla se neizvjesnost. Ne znate šta da mislite, a još manje šta treba da uradite da biste bili još sretniji. Posebno ste “slabi” na osobu koju beskrajno volite-

Posao: Odnosi s ljudima, koji vama predstavljaju autoritet, nisu baš sjajni.  Razmislite o tome kako trebate postići kompromis ili se na neko vrijeme povucite u sjenu.

Zdravlje: Odlično se osjećate, a tako i izgledate.

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još