Ivanka Trump: Gdje i kako provodi vrijeme najstarija kćerka američkog predsjednika

Piše: Redakcija

AFP PHOTO / Paraguay’s Foreign Relations Ministry

Otkako je očeva savjetnica u Bijeloj kući, Ivanka Trump ima mnogo više obaveza nego dok je radila u porodičnom poslovnom carstvom. Jednom prilikom, najstarija kćerka američkog predsjednika Donalda Trumpa, opisala je kako izgleda njena dnevna rutina.

Ivanka svako jutro ustaje u 5:30 sati i odmah uzima telefon u ruke kako bi provjerila e-mailove. Nakon toga 20 minuta meditira ili vježba, a ponekad kombinuje oboje. Nakon toga je na redu tuširanje i šminkanje na koje troši maksimalno osam minuta.

Čitanje dnevne štampe odradi dok njeno troje djece ustaje iz kreveta. Oko sedam sati ih oblači i priprema za školu i vrtić i nakon toga svi zajedno doručkuju. Na meniju su za doručak obično jogurt i voće ili zobena kaša. Ivanka uz doručak popije veliku čašu limunade i šolju kafe.

View this post on Instagram

The sun has set on an incredible weekend. 🧡

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Dok je s porodicom živjela u New Yorku, Ivankabi pješke otpratila kćerku Arabelu do škole i sa suprugom se uputila na posao. Između 8 i 12:30 sati obavljala je sastanke s poslovnim partnerima i saradnicima. Dok je radila u New Yorku, ručala je između 12:30 i 13:30 sati, ali ta rutina se promijenila otkako je postala uposlenica Bijele kuće.

View this post on Instagram

When Dad’s away…

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Sada, nakon večere u 20 sati uspavljuje djecu, a zatim je vrijeme rezervirano za druženje s prijateljima ili za poslovne večere. U 23 sata Ivanka odlazi na spavanje.

 
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti