Kris Jenner i Yolanda Hadid oživjele likove kultne serije Dinastija

Piše: Redakcija

Foto: harpersbazaar.com

U dnevnoj sobi ljetnjeg doma u Brentwoodu, u Kaliforniji, dvije najpopularnije američke mame u borbi. Kris Jenner vrišteći, zgrabi za svilenu bluzu Yolandu Hadid.

Glava klana Kardashian-Jenner nosi plavu satensku haljinu s podstavljenim ramenima. Njena crna haljina iz ’80 savršeno se uklapa u atmosferu dok njen vrisak odjekuje.

– Mrzim te, kujo! – viče Yolanda hvatajući Kris za vrat.

image

Foto: harpersbazaar.com

Hadid, bivša zvijezda “The Real Housewives s Beverly Hillsa”, majka manekenki Gigi, Bella i Anwar, nosi haljinu s napuhanim rukavima. Njena platinasta perika oblikovana je u dugotrajan pernati bob sa šiškama, stil koji je nekad bio univerzalno poznat kao Krystle.

– Ovo je moja kuća – povika. 

image

Foto: harpersbazaar.com

Naime, popularne mame oživjele su likove legendarne serije “Dinastija”, jednog od najvećih TV hitova 80-tih godina.  Jenner je oživjela lik zle Alexis Carrington Colby, a Hadid igra njenu suparnicu, Krystle Carrington.

U oživljenoj sceni, Krystle je otkrila da je Alexis ta koja je ispalila pušku u zrak, te prestaršila Krystleovog konja, uzrokujući da padne. Suočavaju se u njenom umjetničkom studiju.  Žene se bore tokom cijelog seta koji je pažljivo uređen kako bi izgledao kao izvorni prizor. Osim spomenutogm tu je još  nezaboravnih trenutaka kultne serije, uključujući i zloglasnu borbu u bazenu s ljiljanima.

image

Foto: harpersbazaar.com

Pročitajte još