Nepoznati detalji o vezi: Skočim mu u zagrljaj, ali u tom trenutku padnemo i Boba povrijedi ruku

Piše: Redakcija

Iako su u braku skoro tri decenije, te su o svom odnosu pričali nebrojeno puta, Lepa Brena i Boba Živojinović su tek nedavno otkrili kako je izgledao jedan od njihovih prvih susreta. Naime, upoznao ih je Brenin menadžer Raka Đokić. 

– Sjećam se da sam davala intervju za “Ilustrovanu politiku” i da me Raka s novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno razgovarati. U jednom trenutku Raka je ušao s Bobom i upoznao nas – otkrila je Brena u jednom od intervjua. 

O tome kako je njihova romansa izgledala na početku je govorila u dokumentarcu “Lepa Brena – Godine Slatkog greha”, a jedan detalj je posebno privukao pažnju. Naime, tokom jednog od prvih susreta Brena je Bobi skoro slomila ruku. 

– Dogovorili smo se da se nađemo u Novom Sadu. Ja sam krenula do mjesta susreta, stojim na semaforu i vidim njega sa druge strane kako čeka i širi ruke. Zamišljam kako mu trčim u zagrljaj, skačem i vrtimo se kao na filmu, samo usporeno. I ja se stvarno zaletim njemu, skočim mu u zagrljaj, ali u tom trenutku padnemo i Boba povrijedi ruku – ispričala je ona.

Boba je sa druge strane dodao da nije očekivao da je Brena toliko teška.

– Sve sam mogao podići, ali ona je bila nekako teška, pa je nisam mogao zadržati – rekao je on. 

Pročitajte još