Instagram zvijezda poznata i kao zombi Angelina Jolie optužena za blasfemiju i poticanje nasilja

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Sarah Tabar, Instagram influencerica poznata po drastičnim promjenama svog izgleda i ljubiteljica plastične hirurgije uhapšena je u Iranu. Prema nalogu suda u Teheranu, zvijezda poznata i kao zombi Angelina Jolie zadržana je u pritvoru. Suočena je s optužbama za blasfemiju, poticanje nasilja i zaradu neprikladnim metodama, te poticanja mladih na prevaru.

Tabar se na Instagramu proslavila prošle godine nakon objave niza fotografija na kojima se nalazi njeno lice značajno izmijenjeno plastičnom hirurgijom. Pa iako se pisalo da je Tabar prošla čak i 50 zahvata ne bi li što više ličila na svog uzora, holivudskoj zvijezdi Angelini Jolie, ona je sve demantirala.

Sarah je nedavno je tek prvi puta pokazala kako je ranije izgledala. Priznala je da je popravljala nos, usnenapunila filerima, te da se podvrgnula liposukciji. Ali i dalje je tvrdila da su fotografije njezinog upalog lica, neprirodno prćastog nosa, te ogromnih usana samo rezultat šminke i korištenja programa za uređivanje foto i video sadržaja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti