Samozatajna pripadnica visokog društva: Odrastala u nezamislivom bogatstvu i skupim privatnim školama

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Iako je Paris Hilton jedna od najpoznatijih bogatašica, njena sestra Nicky ipak je nešto tajanstvenija te se drži po strani. Ona živi kao prava pripadnica visokog američkog društva i sa svojim suprugom čini inačicu američkog plemstva.

View this post on Instagram

Bonjour! 🇫🇷

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

Nicky Hilton rođena je kao drugo od četvero djece Richarda i Kathy Hilton. Kao i njihova ostala djeca odrasla je u nezamislivom bogatsvu i skupim privatnim školama. Pohađala je privatnu žensku katoličku gimnaziju na njujorškom Upper East Sideu. Na Parsonsu je upisala dizajn, ali nikada nije diplomirala. No, ubrzo je predstavila vlastitu liniju odjeće i torbica. Kratko se bavila i manekenstvom te s partnerima otvorila dva hotela – jedan u Miamiju, a drugi Chicagu. Godine 2014. godine objavila je knjigu, a 2015. ostvarila saradnju s kozmetičkom kompanijom “Estée Lauder”. 

Sa 21 godinu udala se za Todda Meistera, poduzetnika i prijatelja iz djetinjstva. Brak su poništili nakon samo tri mjeseca. Ubrzo je poče vezu s finansijerom i nasljednikom dinastije Rothschild. Zaručili su se na Odmoru u Italiji, a vjenčali su se 2015. godine u Londonu. Nicki i James Rothschild imaju dvije kćerke, a ona se posvetila ulozi majke. 

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti