Mačke su duhovne životinje: Pogledajte na koji način odabiru svoje vlasnike

Piše: Redakcija

Historija nalaže da su mačke uvijek bile povezane s ljudskim postojanjem, odnosno prikazane su kao ravnopravne ljudima. One su okarakterizirane kao duhovne životinje i simbol su visoke energije. Mogu biti intuitivne, imaju psihičke moći i tradicionalno ih se povezuje s određenim ritualima.

Budući da su mačke tako duhovna bića i vrlo su intuitivne, često upravo to koriste kako bi odabrale svoje vlasnike. One gravitiraju prema ljudima koji imaju sličnu energiju kao što je njihova, a upravo to rade i ljudi. Samo zato što su mačke životinje koje ne mogu govoriti, nemoj misliti da one ne mogu biti tvoj životni guru. Mnogo je slučajeva kada se ljudima, koji ne reagiraju dobro na terapeute ili vidovnjake, preporučuje da sugovornike i suputnike pronađu u mačkama.

Upravo su mačke oduvijek smatrane nositeljima ogromne mudrosti, a to se dijelom može pripisati njihovoj sposobnosti da u svakom trenutku održavaju visoku razinu energije. Stoga, mačija prisutnost u tvojem životu odrazit će također višu razinu energije i novo vodstvo.

Ako odbijete mačku ili ti ona okrene leđa, naići ćetena lošu sreću koja će te pratiti dugo vremena, uglavnom u financijskom sektoru. Zato, ako vidite mačku koja te slijedi najbolje je vrijeme da iskušaš svoju sreću u igrama na sreću i utoneš u duhovni svijet sa svojom mačkom.

Izvor: Miss7

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti