Kraljevska porodica spremna za praznike: Pogledajte dekoraciju u dvorima

Piše: Redakcija

Kraljevski dvori spremni su za praznike! Već uveliko blistaju u sjaju ukrasa, lampica i raskošnih jelki. Božićni dekor prva je dobila kapela Svetog  Georgea u dvorcu Windsor. Kraljevsko osoblje okitilo je drvce visoko oko četiri i po metra smješteno u dijelu  dvorca u kojem su Meghan i Harry javnosti predstavili svog prvorođenog sina Archieja.  Prevladavaju dekoracije crvene i zlatne boje koje zaista izgledaju luksuzno i glamurozno.

Iako kraljica i porodica decembar provode u Windsoru, dan Božića tradicionalno se provodi u Berkshireu. Svečanom ručku prisustvuju svi članovi porodice, a ove godine neće im se pridružiti Meghan Markle i princ Harry, koji će praznike najvjerovatnije provesti u Americi.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti