CNN-ova novinarka otkrila šta Melania Trump nosi kad je ljuta na supruga

Piše: Redakcija

Melania Trump (49) ništa ne prepušta slučaju kad je riječ o outfitu koji bira za određene prilike, piše CNN-ova novinarka Kate Bennett u svojoj knjizi „First Lady of America“. Kad je ljuta na supruga, ističe Kate, Melania bira posebnu odjeću. O modnom stilu prve dame Amerike inače se mnogo govori, toliko da su mišljenja podijeljena. Neki slave njen elegantan stil, drugi ne mogu razumjeti njen brak s Donaldom Trumpom. O Melaniji se malo zna, i upravo ta mistifikacija potiče spekulacije. Čini se da je CNN-ova dopisnica iz Bijele kuće ponudila brojne odgovore teoretičarima zavjere, u tek objavljenoj neautoriziranoj biografiji Melanije Trump.

Ormar prve dame je sve samo ne proizvoljan. Da odjećom komunicira s javnošću pokazala je 2018.godine kada se na granicu s Meksikom, prilikom obilaska centra za djecu imigranata, pojavila u zelenoj jakni s natpisom „Zaista me nije briga“. Natpis je zbunio mnoge, jedni su ga shvatili kao krajnje neosjetljiv, a drugi da je njime zapravo poslala poruku suprugu, da se ne slaže s njegovom politikom odvajanja roditelja od djece koji su ilegalno prešli granicu da bi šansu za bolji život pronašli u Americi. Bennet u knjizi tvrdi da je Melanija zapravo poruku poslala Ivanki, Donaldovoj kćerki s kojom inače ima diskutabilan donos.

Kad je ljuta na supruga, pojašnjava autorica, tada bira muževniji izgled. To se upravo desilo tokom takozvane afere „Stormy Daniels“. Naime, Stephanie Clifford, striptizeta poznata pod nadimkom Stormy Daniels tvrdila je da je imala seksualni odnos s Trumpom, zbog čega su mnoge oči bile uprte ka Melaniji i njenoj reakciji. U jeku skandala Melania se pred novinarima pojavila u pantalonama.

Ni tokom drugog skandala, vulgarnog videa, kako ga naziva Bennett, koji je procurio u medije, a u kojem se Trump nedžentlmenski hvali kako osvaja žene, Melania se sigurno nije osjećala prijatno. Tako Kate Bennet primjećuje da se Melania u kampanji 2016. godine pojavila u Floppy bluzi. Istina, nosila je žensku bluzu roze boje, ali zbog glomazne mašne, te činjenice da je zakopčana do grla, mnogi su je nazvali savršenim komadom koji prati muški poslovni izgled.

Pročitajte još