Kako uštedjeti pri kupovini odjeće

Piše: Redakcija

Svaka sezona sa sobom donosi nove modne trendove, a samim time i potrebu za trošenjem. Činjenica je da svakako želite kupiti poneki komad kako bi osvježili svoju garderobu, ali nepotrebno je ulagati svoj teško zarađeni novac u svaki trend koji naiđe kako bi ostali moderni. Sve što trebate napraviti je pametno kupovati i svoj novac ulagati u ključne komade koji će vam služiti godinama. Nisu svi trendovi must-have, a prije nego što krenete u shopping na nadolazeća zimska sniženja, dobro pregledajte svoj ormar i razmislite šta vam zapravo stvarno treba, a što ne.

U nastavku pročitajte naše savjete kako obnoviti svoju garderobu bez da potrošite veliku količinu novca.

Uložite u krojača

Koliko vam se puta dogodilo da ste izgubili koji kilogram, ili ste neki komad odjeće kupili prevelik pa vam on ne odgovara onako kako ste si vi zamislili. Umjesto da se u potpunosti odreknete tog komada i predate ga u druge ruke, odnesite ga krojaču i prilagodite ga svome tijelu.

Dobar krojač čini čuda zato ne odbacujte odjeću prije nego što vidite postoji li rješenje za vaš problem.

Klasični komadi

Neke odjevne komade nazivamo klasicima jer se uvijek vraćaju u modu. Možda vam ponekad i dođe da se riješite svih sakoa, košulja i jednostavnih kaputa koje imate, ali razmislite o tome hoće li se nekada stvari koje imate, a za koje mislite da više nisu IN vratiti u modu. Ako je vaše mišljenje da hoće spremite ih, a ako još uvijek nemate klasičan crni sako ili camel kaput zimska sniženja su savršeno vrijeme da uložite u jedan.

Basic stvari

Ako u startu nemate dobru bazu ključnih komada, neka vam to budu ciljani komadi koje lovite na sniženjima.

Klasična bijela košulja ili majica, dobar par traperica, casual blejzer, suknja A-kroja, čizme do koljena, salonke i klasične crne sandale na visoku potpeticu su komadi koje svaka žena mora imati. Možete ih kombinirati iz za dnevne i za noćne kombinacije te u njima nikada nećete izgledati loše.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti