Za nju i njega: Azrin vodič za praznično darivanje

Piše: Redakcija

Za njega

Često vam se čini da je izbor poklona za muškarca prilično kompliciran posao? Nemojte zaboraviti da većina pripadnika  jačeg pola voli sport, filmove i tehnologiju, te im u skladu s tim birajte savršen novogodišnji poklon. Donosimo vam nekoliko ideja, a na vama je da izaberete.

Alexander Mcqueen patike

Novel Duffel torba

Jack Black set za njegu kože

Philips četkica za zube

Ray Ban sunčane naočale

Boca omiljenog pića

Knjiga „Igra prijestolja“

Pametan izbor

Apple sat

Ukoliko muškarac za kojeg tražite poklon voli satove, onda je pametni sat pravi izbor za njega. Osim  što će mu omogućiti da u svakom trenutku provjeri koje je doba dana, ova vrsta sata funkcionira kao samostalan Android uređaj, te može poslužiti kao zamjena za telefon, odnosno za neke njegove funkcije.

Njegovana brada je IN

Nivea ulje za bradu

Nije tajna da je brada apsolutni must have kada je o trendovima riječ, a jako je bitno da  muškarci vode računa o njenom izgledu. Upravo zbog toga se idealnim poklonom za muškarca koji ima bradu smatraju različiti proizvodi koji su namijenjeni za njenu njegu i održavanje.

Za nju

Istraživanja su pokazala da žene najviše vole kada za poklon dobiju nešto od nakita, no to ne znači da se trebate ograničiti samo na taj modni komad. Sigurni smo da je ženama, zapravo, najbitnija pažnja koju im ukažete kada im nešto poklonite. Donosimo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći pri izboru savršenog poklona za ženu koja zauzima bitno mjesto u vašem životu. 

Bering sat

Dior ruž

Alighieri narukvica

Chanel parfem

Christian Louboutin cipele

Čokolada je uvijek dobar izbor

Lisca bodi

Christina Aguilera parfem

Christian Louboutin baletanke

Jil Sander naušnice

Versace ogrlica

Prsten kao znak pažnje

Versace prsten

Ukoliko tražite poklon za svoju ljepšu polovinu, nemojte izbjegavati kupovinu prstena. Iako se ovaj komad nakita, tradicionalno, kupuje kada želite da se vjerite ili vjenčate sa svojom izabranicom, trebate znati da postoje i moderni prstenovi koji ne nose nikakvu poruku, osim one modne.

Lijepa kosa za savršen izgled

Žene, kada je o ljepoti riječ, veliku pažnju posvećuju svojoj kosi i njenoj njezi. Upravo zbog toga je kupovina omiljenog proizvoda za njegu kose savršen  poklon za svaku ženu.

Pročitajte još