Zanimljivosti

Linija srca na dlanu otkriva mnogo toga o vašem ljubavnom životu

Spoji dlanove i pogledaj kako izgleda linija srca odnosno ljubavi. To je jedna od četri najnaglašenije linije na dlanu, a proteže se otprilike vodoravno preko dlana, odmah ispod prstiju, prenosi Miss7. Položaj te linije, tačnije suodnos linije srca na lijevom dlanu i linije srca na desnom dlanu ottkiva kakva je ta osoba u ljubavnim odnosima.

  1. Linije su na istoj visini

Ako su linije srca jednako smještene na oba dlana, odnosno na istoj visini spojit će se kad dlanove priljubiš jedan uz drugi te izgledati u ogledalu gotovo isto. Osobe koje imaju takve linije ljubavi usrećit će svog partnera ili partnericu jer su njihove namjere ozbiljne i preferiraju biti u stalnim i stabilnim vezama. Racionalne su i u životu ne vole nagle promjene. Senzibilne su i blaga karaktera, te puno drže do mišljenja drugih.

  1. Linija na lijevom dlanu je niža od linije na desnom

Ako imaš ovako smještene linije ljubavi, to je pokazatelj da si zrela osoba. Oduvijek si bila vrlo zrela za svoju dob, i u djetinjstvu i u mladosti. Kao takve ove osobe često teže nalaženju partnera koji su dosta stariji od njih pa tako i iskusni i mudri, ne da im se gubiti vrijeme s neozbiljnim i nezrelim mladima. Ljudi s ovakvim linijama su u dobri u ljubavi, romantični i nezavisni. Ne drže puno do društvenih normi nego radije slušaju svoju intuiciju i najčešće ne pogriješe.

  1. Linija na desnom dlanu je niža od linije na lijevom

Osobe kojima je linija na desnom dlanu smještena niže ne žure baš u ozbiljnu vezu. Također, ne smatraju da je ljubav ili zadovoljavajuća ljubavna veza bitna za sreću u životu. Kad konačno odaberu osobu s kojom će se skrasiti, često je riječ o mnogo mlađoj osobi ili nekome iz druge zemlje. Zaljubljuju se očima i pune su samopouzdanja. Nezavisne su i tvrdoglave. Prilično lako prebole prekide i ljubavne brodolome.

Foto: Miss7

Pratite nas na društvenim mrežama