Horoskop: Jarčica može biti ultraženstvena i dovoljno šarmantna

Piše: Redakcija

OVAN

 

21.III – 20.IV

 

Ljubav: U vaše srce i vezu dolaze toliko željeni mir i sreća. Osjećate nepomućeni sklad, veliku privlačnost i strast, koje vas snažno spajaju s osobom koju volite.

 

Posao: Kontakti sa poslovnim partnerima donose vam pohvale i značajnu satisfakciju. Kao da vam ni to nije dovoljno, jer energiju i svoje znanje želite dobro unovčiti.

 

Zdravlje: Dobro se osjećate, još bolje izgledate.

 

 

BIK

 

21.IV – 22.V

 

Ljubav: Uživate u sreći koju vam daruje voljena osoba. Obasuti ste darovima koje podrazumijeva iskrena  ljubav. Ako vam je srce slobodno,  pripremite se za preokret.

 

Posao: Najvažnije je da se na vrijeme oslobodite starih, pomalo suvišnih  obaveza. Naime, sedmica je izvrsna za početak nečeg novog, uzbudljivog, obećavajućeg.

 

Zdravlje: Sretni ste, zadovoljni…

 

 

BLIZANCI

 

23.V – 22.VI

 

Ljubav: Imate priliku, vjerovatno tokom vikenda, da upoznate osobu sa kojom ćete provesti nezaboravne trenutke. Ako ste u vezi, ništa ne može poremetiti vašu sreću.

 

Posao: U nagovještaju je lijep napredak. Moguće je da ćete se povezati sa važnom osobom, od koje ćete u budućnosti imati velike koristi. Pokažite se u najboljem svjetlu.

 

Zdravlje: Opustite se i uživajte.

 

 

RAK

 

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Zračite ljubav, strast i posebnu senzibilnost, kojima šarmirate sve oko sebe. Ako ste u sretnoj vezi, stalno ste obuzeti mislima o osobi koju bezrezervno volite.

 

Posao: Ustrajnost vam daje energiju da zamisli lako provedete u djelo. Imate sjajnu maštu, ali iskoristite šanse koje vam omogućavaju da ideje dobiju konkretan oblik.

 

Zdravlje: U izvrsnoj ste kondiciji.

 

 

LAV

 

23.VII – 22.VIII

 

Ljubav: Kada nešto ili nekoga želite, kao sada, znate iskoristiti priliku za ostvarenje snova. Između vas i voljene osobe postoji velika ljubav, sklad i razumijevanje.

 

Posao: Poznavanjem materije i direktnim pristupom poslu, zasjenili ste konkurenciju. Gotovo je izvjesno da ćete pronaći posao o kakvom maštate, pa nastupa olakšanje.

 

Zdravlje: Zdravi, optimistični, veseli…

 

 

DJEVICA

 

23.VIII – 22.IX

 

Ljubav: Imate sjajnu priliku da ostvarite svoja ljubavna maštanja, ono što ste naumili. Ako ste u braku ili dugog vezi, ponašate se kao da ste se tek zaljubili u partnera.

 

Posao: Postoji mogućnost da vidno napredujete i ostvarite (ne)očekivan uspjeh. Neko će pokušati da vas spriječi u tome, pa morate biti gotovo beskompromisni.

 

Zdravlje: Super ste raspoloženi.                                                                                                                                                    

 

 

VAGA

 

23.IX – 22.X

 

Ljubav: Vaš odnos prema vezi posebno je dobar, što izaziva oduševljenje osobe koju volite. Ako ste slobodni, svoj šarm ćete, kao uvijek, iskoristiti na najbolji način.

 

Posao: Osjećaj za odgovornost dolazi do punog izražaja. Sjajno obavljate posao, donosite uvijek nove, svježe ideje. Ne libite se ni obaveza od kojih su kolege odustale.

 

Zdravlje: Odlično se osjećate.

 

 

ŠKORPIJA

 

23.X – 22.XI

Ljubav: Izuzetno dobre relacije s osobom koju volite i smirenost u vašoj duši, glavne su odlike ove sedmice. Ako ste slobodni, imate iznenadnu priliku da promijenite status.

 

Posao: Dolazi niz uzbuđenja i neočekivanih situacija. Ne brinite, veoma brzo i relativno lako ćete se snaći. Naravno, neće biti previše vremena za predah, odmor.

 

Zdravlje: Sjajno, ali obavezno se relaksirajte!

 

 

STRIJELAC

 

23.XI – 22.XII

 

Ljubav: Vaš emotivni život više je nego bogat i zanimljiv. Posjedujete takvu privlačnu snagu, da je dovoljan jedan pogled ili riječ da osvojite koga god poželite.

 

Posao: Neko od vaših kolega ili bliskih suradnika okreće vam leđa. Iako   posao morate sami završiti, to vam neće predstavljati problem. Izdržite, slijedi značajan dobitak.

 

Zdravlje: Dobro ste, ali više se odmarajte.

 

 

JARAC

 

23.XII – 21.I

 

Ljubav: Izuzetno ste zavodljivi, što primjećuje i voljena osoba. Slijede lijepa druženja, što je posebno važno ako želite pravu, veliku ljubav i stabilnu vezu.

 

Posao: Otvaraju vam se vrata uspjeha. To ćete, naravno, veoma uspješno iskoristiti, u svom prepoznatljivom maniru. Znate zaraditi, ali raspoženi ste i za trošenje.

 

Zdravlje: Sve ste opušteniji…

 

Osvojite ih: Muškarac rođen u Jarcu, traži pouzdanu, zrelu i pozitivnu partnericu. Uvijek primijeti jake i nezavisne žene. Kada se jednom odluči za osobu sa kojom želi provesti cijeli život, to će učiniti čistog i iskrenog srca. Doživljava ljubav kao nešto uzbudljivo, fantastično i senzualno. Budite elegantni i ljubazni, jer je vaspitanje i lijepo ponašanje žene na vrhu njegove liste prioriteta.

 

Jarčica može biti ultraženstvena i dovoljno šarmantna, pa će se pored nje  muškarac osjećati kao neko ko je može zaštititi od hladnog i surovog svijeta. Iza njenog ženskog lukavstva ili praktičnih manira, krije se odlučnost da pronađe pravog muškarca, kojim će se ponositi. Većina žena rođenih u Jarcu, teži i karijeri. Kada shvati ko je prava osoba za nju, da ima osigurane finansije i da su mu ambicije zadovoljavajuće, bit će topla i osjećajna.

 

VODOLIJA

 

22.I – 19.II

 

Ljubav: Ne plašite se da učinite odlučujući korak prema osobi sa kojom želite provesti život. Ako ste već u vezi ili braku, vaša ljubavna priča proživljava predivan period.

 

Posao: U vama se budi poduzetnički duh što ljude, koji vas ne poznaju, iznenađuje. Očekuje vas naporna, ali bogata poslovna sedmica. Sve je vezano i za profit.

 

Zdravlje: Odlično, ali izbjegavajte negativne osobe!

 

 

RIBE

 

20.II – 20.III

 

Ljubav: Očekuje vas novo poznanstvo, iz kojeg se lako može razviti ljubav. Ako ste u vezi, znate kako oduševiti partnera. Ipak, trebate i mnogo više slobode.

 

Posao: Sa poslovnim partnerima očekuje vas suradnja iz koje će nastati nove, odlične ideje. Ništa vam nije teško uraditi, jer je u nagovještaju i dobra zarada.

 

Zdravlje: Rekreirajte se, izađite na zrak…

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti