Azra savjetuje: Pametni pokloni za Valentinovo

Piše: Redakcija

Iako bi se ljubav trebala slaviti svaki dan, 14. februar idealan je podsjetnik na to šta ona predstavlja u životu svih nas, te prilika da obradujemo osobu koju volimo. Iako s kupovinom omiljene bombonjere, parfema ili simpatične igračke nećete pogriješiti, preporučujemo vam da birate nešto neobičnije poklone za Valentinovo, koji će imati i praktičnu upotrebu. Donosimo vam nekoliko ideja koje vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Za njega

Nesvakidašnje iznenađenje

MoMa kompanija je nedavno predstavila kalendar, ukras i omiljeni predmet za pokazivanje prijateljima u jednom. Riječ je o poklonu koji je pravi izbor ukoliko partnera želite da iznenadite nečim što sigurno ne očekuje.

 Retro stil

 

Nije tajna da živimo u digitalnom vremenu, ali to ne znači da trebate zanemariti poklon u vidu seta za pisanje. Birajte retro varijantu koju će aposlutno svaki muškarac rado pokazivati u svim poslovnim prilikama.

 Majstor u kući

Čak i ako nije stručnjak za obavljanje malih kućnih poslova, svaki muškarac treba da ima set alata koji će mu se naći pri ruci dok ne dođe pravi majstor.

Poslovni look

Iako je, kada je o svijetu mode riječ, prvenstveno fokus na ženskim torbama, to ne znači da i muškarci ne mogu biti moderni. Torba očaravajuće bordo boje pravi je izbor za sve one poslovne tipove.

 Igrajte na sigurno

Može se slobodno reći da sa satom kao poklonom igrate na sigurno, ali ukoliko izaberete neobičan model, vaš će poklon biti sve samo ne svakidašnji.

Tajni signal

Ne znate kako da svom dragom suptilno poručite da kuhinja i kuhanje nije posao koji morate samo vi obavljati? Poklonite mu toster i pošaljite jasan signal.

 Fokus na tehnologiji

U vremenu u kojem živimo memorije nikada dosta. Upravo zbog toga vam preporučujemo kupovinu eksternog diska koji će čuvati najljepše životne uspomene.

 Dizajnerski kvalitet

Većina muškaraca voli mini novčanike koje mogu nositi u džepu, a dizajnerski kvalitet učinit će ga savršenim poklonom. 

Klasika je IN

Čak i ako vaš muškarac nije ljubitelj kaputa, sigurno je da će komad koji ste za njega izabrali s puno ljubavi rado nositi. Investirajte u model od kašmira s kojim sigurno nećete pogriješiti.

 Za nju

 Najljepše bilješke

Ukoliko je vaša partnerica jedna od onih žena koje vole da zapišu sve bitne datume kako ih ne bi zaboravile, preporučujemo vam da joj poklonite rokovnik koji može nositi u torbi. Njemu se sigurno neće istrošiti baterija kao što je slučaj s telefonima.

 Poklon koji će voljeti

Ne postoji žena koja ne posvećuje mnogo pažnje svom licu. Mini roler je pravi izbor ukoliko želite da svojoj ljepšoj polovini poklonite nešto što je istovremeno nesvakidašnje i korisno.

Pravi izbor

Nakit je uvijek dobar izbor, ali izaberite komad koji na sebi ima ugravirano ime, ili horoskopski znak osobe kojoj kupujete.

 Must have torba

Ukoliko odlučite da svojoj partnerici poklonite torbu, preporučujemo vam da se konsultujete s njenim prijateljicama koje sigurno bolje od vas znaju šta je pravi izbor.

Dašak tehnologije

Čak i ako nije ljubitelj tehnologije, svaka žena će se obradovati novom mobitelu.

 Najljepše uspomene

Obično su žene te koje forsiraju fotografiranje u svakoj mogućoj prilici i stvaranje najljepših uspomena. No, zašto vi ne biste bili onaj koji će te uspomene izraditi i pokloniti u vidu simpatičnog albuma s fotografijama.

 Omiljeni make-up

Sa šminkom, kada je izbor poklona za ženu, ne možete pogriješiti. No, ukoliko niste sigurni koji proizvod da izaberete, preporučujemo vam da, kada ne gleda, zavirite u njenu kozmetičku torbicu.

 San svake žene

Veliko ogledalo u sobi san je svake žene. Osim što će uljepšati životni prostor, ogledalo će imati i ozbiljnu praktičnu primjenu kada je biranje omiljenih outfita u pitanju.

 Fokus na umjetnosti

Neobična figura pravi izbor za poklon ženi koja voli umjetnost.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti