Prijedlozi za filmsku večer: Četiri filma zbog kojih ćete zaboraviti obaveze

Piše: Redakcija

Nakon naporne sedmice, sve što radimo bitno je  svesti na jednu riječ – odmor. Za vas smo odabrali četiri filma koji će vas natjerati da zaboravite sve obaveze koje vas strpljivo čekaju u narednom periodu.

All Roads Lead to Rome

Sarah Jessicu Parker zavoljeli smo još u seriji ”Sex i grad”. Ovaj put, nalazimo je u nešto nježnijoj ulozi samohrane majke Maggie koja kreće na put u Toskanu sa buntovnom kćerkom Summer u nadi da će se zbližiti. Tamo susreće bivšeg supruga od kojeg Summer krade automobil i bježi u Rim. U stresnoj potrazi za Summer bivši ljubavni partneri nanovo će ”otkriti” obostrane osjećaje.

Little Italy

Moderna verzija Romea i Julije, bez tragičnog kraja sa mnogo pizze i humorističnih trenutaka. Dvije porodice, nekada nerazdvojni prijatelji, a danas žestoki protivnici odvest će vas na kratko putovanje u jedan od najživljih kvartova New York-a.

How To Be Single

New York City, grad koji ”živi” 24 sata pun je usamljenih osoba u potrazi za srodnom dušom. Kako naučiti biti sretan u gradu svih mogućnosti gdje ljubav iz dana u dan ima novu definiciju, objasnit će vam Alice, Robin, Lucy, Meg, Tom i David.

The Devil Wears Prada

Ako ste se pitali kako izgleda nemilosrdni, ali istovremeno i privlačni svijet mode, modnih magazina i odjeće sa potpisom velikih imena poput Versacea, Prade, Chanela, odgovore potražite u ekranizaciji satiričnog romana Lauren Weisberger.

Pročitajte još