Zanimljivosti

Horoskop: Žena rođena u Ribama, najčešće je prava ljepotica

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

OVAN

 

21.III – 20.IV

 

Ljubav: Strastveni ste, neodoljivi, zavodite sve oko sebe. Sva nastojanja i urođeni šarm usmjereni su prema partneru. Ako ste sami, odlična sedmica za nove susrete.

 

Posao: Naglašene su dobre relacije sa poslovnim partnerima. Tu su i novi kontakti, te značajan novčani dobitak. Ništa vam nije problem, snalazite se u svim poslovima.

 

Zdravlje: Opušteni ste, puni energije.

 

 

BIK

 

21.IV – 22.V

 

Ljubav: Divna sedmica i izvrsno slaganje sa voljenom osobom. Ako ste i imali problema, rješavate ih lako. U slučaju da ste slobodni, samo slijedite svoje emocije…

 

Posao: Izuzetno držite do poslovnog ugleda. Na sve načine distancirate se od nefer kolega, posebno onih koje smatrate manje sposobnim. Trebate donijeti važnu odluku.

 

Zdravlje: Sve ste boljeg raspoloženja.

 

 

BLIZANCI

                                                                  

23.V – 22.VI

 

Ljubav: Ponekad vam se čini da vas partnerova ljubav sputava, ali istina je da vas guše brojne obaveze. Ako ste sami, žudite za ostvarenjem svojih najsmjelih snova…

 

Posao: Ne podnosite nezdravu radnu klimu. Moguće je da ste i meta  ogovaranja među kolegama. Ipak, nejasnoće i nesporazume, otvorenim razgovorom, brzo rješavate.

 

Zdravlje: Super se osjećate i sjajno izgledate…

 

 

RAK

 

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Toliko ste zaljubljeni, da vam se čini da lebdite ili plovite. Osjećate da se vaše nade i očekivanja mogu lako ostvariti. Voljenu osobu posmatrate sasvim drugačije…

 

Posao: Bliska osoba vam pomaže da stabilizirate finansije, što je veoma značajno za vašu poslovnu budućnost. Imate ambiciozne planove, ali još malo moraju mirovati.

 

Zdravlje: Odlično ste, a tako i izgledate…

 

 

LAV

 

23.VII – 22.VIII

 

Ljubav: Očekuje vas pravi ljubavni preporod. U slučaju da težite ispunjenju ljubavnih snova kroz nove doživljaje, niste uskraćeni. Možda se i zaljubite “na prvi pogled”…

 

Posao: U punom ste radnom zanosu. Uz minimalan utrošak mentalne i tjelesne energije, postižete mnogo. Uspješni ste i kreativni, pa slijedi svaka vrsta satisfakcije.

 

Zdravlje: Energični ste, vitalni, zadovoljni…

 

 

DJEVICA

 

23.VIII – 22.IX

 

Ljubav: Pronalazite sreću i mir u svojoj vezi. Sedmica je povoljna i za rješavanje ljubavnih nesporazuma. U svakom slučaju, možete uživati u novostečenoj sreći.

 

Posao: Ne podliježite sugestiji, nejasnim ponudama i bilo čijem ubjeđivanju. Na svu sreću, prilično bezbolno riješit ćete problem. Nazire se napredak, u svakom slučaju.

 

Zdravlje: Ne trošite snagu na nebitno!

 

 

VAGA

 

23.IX – 22.X

 

Ljubav: Sasvim ste osvojili voljenu osobu. Dalji razvoj događaja prilično je jasan. Oboje ste nestrpljivi da priznate ljubav.  Sve više se zbližavate, sve snažnije se volite…

 

Posao: Komunikativnost, šarm i  spontanost veoma vam koriste i u poslu. Ako očekujete dobre vijesti ili novac, obradovat ćete se. Naime, vaš trud je lijepo nagrađen.

 

Zdravlje: Opustite se i uživajte.

 

 

ŠKORPIJA

 

23.X – 22.XI

 

Ljubav: Osoba koju volite iskazuje vam ljubav na posebno romantičan način. Što je najvažnije, imate oslonac u partneru. Ako ste usamljeni, slijedi nježna poruka…

 

Posao: Dobro znate da je i pristojna zarada nužna za vaš osjećaj sigurnosti i samopouzdanje. Impresionirat ćete važne ljude znanjem i brzinom kojom obavljate zadatke.

 

Zdravlje: Slobodno vrijeme provedite na čistom zraku.

 

 

STRIJELAC

 

23.XI – 22.XII

 

Ljubav: Vaši kriteriji veoma su visoki. Ako ste slobodni, posebno ste izbirljivi. U isto vrijeme, želje rastu, strast je jača od samokontrole. Sve oko vas puno je izazova…

 

Posao: Veoma ste sposobni, dobar ste organizator. Sve se vidi i zna tamo i gdje treba. Radujete se svakom poslovnom komplimentu. U svemu imate superioran stav.

 

Zdravlje: Dovoljno spavajte i redovno jedite!

 

 

JARAC

 

23.XII – 21.I

 

Ljubav: Ni pod koju cijenu ne želite nekakvo polovično rješenje, ponajmanje vezu samo radi druženja. Želite osobu koja je zaljubljena u vas, isto koliko vi nju volite….

 

Posao: Donosite važnu odluku. Spremni ste potpuno trasirati svoj put napretka u karijeri, sve što je bitno za budućnost. I, ne manje važno, imate simpatije kolega.

 

Zdravlje: Ne pretjerujte ni u čemu…

 

VODOLIJA

 

22.I – 19.II

 

Ljubav: Za voljenu osobu ste najljepši, najugodniji i najzabavniji partner. I obratno je. Oboje težiti istinskoj ljubavi, želite stalno biti skupa, uživati u svakom trenutku.

 

Posao: Gotovo svi vaši talenti dolaze do izražaja. Sa zavidnim uspjehom obavljate raznovrsne poslove. Naglašena je pomoć partnera ili utjecajnih prijatelja.

 

Zdravlje: Sretni ste i dobro raspoloženi.

 

 

RIBE

 

20.II – 2O.III

 

Ljubav: Manje ste, nego inače, osjetljivi na postupke, riječi i odluke voljene osobe. Realniji ste i dobrog raspoloženja. Znate šta očekujete od ljubavi i voljene osobe.

 

Posao: Ambiciozni ste, vrijedni, ali osjećate manjak energije da sve dovedete do kraja. Posvetite se realnim planovima i planirajte, što prije, lijep vikend ili mini-odmor.

 

Zdravlje: Odlično zdravlje, vedro raspoloženje.

 

Osvojite je: Žena rođena u Ribama, najčešće je prava ljepotica, šarmantna i originalna. Ima neobičan, topao, fascinantan pogled, nježan, koketan, ženstven glas. Maštovita je, talentirana, često ekstravagantna, pomalo voli i rizik. Ponekad se pretvara da je neosvojiva, a u stvarnosti je istinska žena. Na svaku grubost može se i bukvalno razboljeti, jer je zaista preosjetljiva. Ljubav i duhovnost za nju su isto. Život doživljava poput sna, pa želi da voljena osoba zajedno sa njom živi taj san. Ponekad joj treba šapnuti koliko je neodoljiva i lijepa. Trebate je najprije dobro upoznati, poštovati njene snove i stvaralačku slobodu. Ima duboku potrebu da bude voljena, ali samo od strane svog izabranika.

Kada istinski zavoli, usmjerava sve svoje napore kako bi ugodila partneru.

 

Pratite nas na društvenim mrežama