Banderas ima novu djevojku: Uvijek ću voljeti bivšu suprugu Melanie

Piše: Redakcija

Antonio Banderas je prvi put u intervjuu Španskoj TV govorio o razvodu s Melanie Griffith. Glumac je napomenuo da će uvijek biti mjesta u njegovom srcu za američku glumicu i da će je uvijek voljeti.

“The Mask of Zorro” zvijezda je pitana o razvodu na Španskoj TV dok je promovirao “Automata”, naučno-fantastičnog filma, u kojem Melanie također ima ulogu.

– Bila je to intenzivna godina…Život ide dalje. Divim se i poštujem Melanie kao glumici. To ću uvijek reći i zato je ona i dijelom ovog filma. Ona je i osoba koju sam volio, koju volim i koju ću uvijek voljeti – napomenuo je Banderas.

Melanie (57) podnijela je papire za razvod braka prošlog juna, nakon gotovo 20 godina braka s Antoniom. Također je počela proces uklanjanja tetovaže s njegovim imenom koju nosi na ruci. Božić je provela prvi put bez Antonija u Aspenu, zajedno sa društvom i njihovom kćerkom Stellom.

U međuvremenu je 54- godišnji Banderas počeo vezu s Holanđankom Nicole Kimpel, koja je, pretpostavlja se, 20 godina mlađa od njega.

[nggallery id=732]

Pročitajte još