Prošetajte muzejima automobila

Piše: Redakcija

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/B97w67Llkwt/?utm_source=ig_embed

Ako ste jedan od strastvenih ljubitelja automobila, sigurni smo kako u ovo vrijeme koje smo primorani biti u svojim domovima provodite surfajući i pregledajući novosti iz svijeta limenih ljubimaca. No, jeste li znali da su neki od najpoznatijih svjetskih muzeja svojim posjetiteljima dozvolili pristup virtualnim obilascima i interaktivnim turnejama?

Muzej Lamborgihini automobila smješten je u srcu Italije. Obilazak ovog zaista posebnog muzeja dostupan je putem Google Street Viewa! Nacionalni Corvette muzej u Kentuckyju posvećen je svim ljubiteljima Corvette automobila, dok Peterson muzej u svojoj kolekciji čuva najrjeđe trkačke automobile, te automobile iz kultnih filmova iz zlatnog doba Hollywooda i ostale ikonične, svevremenske i uvijek atraktivne modele. Za samo tri dolara možete se pribilježiti za live stream čitave lokacije kroz koju će vas voditi voditeljica muzeja, te saznati brojne zanimljivosti iz historije muzeja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti