Pravo prijateljstvo: Bit ćemo najbolje prijateljice i na nebu

Piše: Redakcija

Dvije najbolje prijateljice cijeli život, Kathleen Saville i Olive Woodward, 89-godišnjakinje, nedavno su se zajedno uselile u isti dom za stare osobe u Engleskoj. Najbolje su prijateljice skoro od početka Drugog svjetskog rata, odnosno od 1941. godine kad im je objema bilo 11 godina, a upoznale su se u školskim klupama. Za BBC su Kathleen i Olive ispričale kako tokom cijelog života nisu živjele dalje jedna od druge od 10 minuta hoda tako da je vrlo brzo nakon što je Kathleen došla živjeti u dom za stare osobe Berry Hill Park u Mansfieldu, bilo logično da se i Olive doseli tamo. Isprva ju je samo posjećivala, dolazila na ručak nedjeljom, ali to prijateljicama nije bilo dovoljno.

– Ako sam nesretna ili me nešto muči, samo trebam otići do Kathleen i sve uvijek završi u smijehu.- ispričala je bakica koja je u novi dom uselila iako ima brojnu porodicu i nije bila usamljena dodajući kako činjenica da sa svojom prijateljicom može biti “svaki dan, cijeli dan” stvarno dobro djeluje na nju.

Iako su prijateljice već više od sedamdeset godina, kažu da se ni jednom nisu posvađale i da je to ključ njihovog neprekinutog prijateljstva.

– Otkad smo se upoznale kao djevojčice znale smo da ćemo cijeli život biti prijateljice. Olive mi stvarno puno znači. – rekla je Kathleen novinarima dodajući da zna da će biti prijateljice i kad njihovo vrijeme na ovom svijetu završi.

– Ako Olive ode prva, vratit će se da me “pokupi”. Bit ćemo najbolje prijateljice i na nebu. – rekla je Kathleen.

Nije iznenađenje da su dvije prijateljice u domu već dobile i nadimak. Zovu ih “živahni dvojac”.

– Ne prestaju brbljati i smijati se. – ispričala je BBC-ju i direktorica doma.

– To je tako slatko, iskreno vole jedna drugu i to se vidi. –

Ko ne bi poželio takvo prijateljstvo!

 

Izvor: Miss7

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti