Horoskop: Vrijeme je da shvatite na koga se možete osloniti

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: Provodite mnogo vremena s voljenom osobom. Rješavate eventualne probleme, pa ćete završiti u strastvenom zagrljaju. Ako ste sami, treba da se više potrudite.

Posao: Slijedi važan razgovor. Vrijeme je da shvatite na koga se možete osloniti, s kim možete sarađivati i kojim putem ići dalje. Prihvatite poziv za za jedan zanimljiv projekt.

Zdravlje: Osjećate novi priliv energije.

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ako ima nesporazuma, slijedi “spektakularno” pomirenje s voljenom osobom. U slučaju da ste sami, u nagovještaju je nova ljubav. Slijedite instinkt, nećete pogriješiti.

Posao: Dolazi povoljna vijest, koja pomaže u spoznaji šta možete očekivati od obećanog ili ugovorenog posla. Bliska osoba pomaže da vidno poboljšate materijalnu situaciju.

Zdravlje: Dobar, dug san sasvim vas regenerira.

Upoznajte ih: Snažni i pouzdani, senzualni, ljubitelji svega što je lijepo, Bikovi su često okruženi materijalnim zadovoljstvima. Maštaju o skrivenoj kući u prirodi, dobroj hrani i komforu. Stabilni su i konzervativni, pa je ovo jedan od najpouzdanijih znakova Zodijaka. Upornost, koja često graniči s tvrdoglavošću, tjera ih da sve što počnu istjeraju do kraja.

Odlični su u stvaranju novca, vole da zarade zahvaljujući svojim idejama i planovima, štedljivi su i znaju pametno uložiti ušteđevinu. Odani su, ponekad i previše. Ne vole iznenadne promjene, koje će im pokvariti život koji su sebi brižljivo osmislili. Za partnere često biraju osobe iz istog društvenog okruženja, one koji im odgovaraju intelektualno i koji slijede njihovu želju za što lagodnijim životom. Teško praštaju izdaju, a još teže zaboravljaju.

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Čini vam se da su ljubavni problemi nestali, kao da ih nikada nije ni bilo. Posebno ste emotivni, pa slijedi veliki preokret, nešto o čemu ste do sada samo maštali.

Posao: Slobodno pravite dugoročne planove. Od sada s više optimizma gledajte ka budućnosti, razmišljajte o važnim promjenama koje vas čekaju. Hrabro, samo naprijed.

Zdravlje: Ne skidajte osmijeh s lica!

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: Konačno se oslobađate osjećaja da za vas nema prave osobe, ni iskrene ljubavi. Sada ste u mirnoj i sretnoj fazi. Oluja je iza vas, volite i voljeni ste više nego ikada.

Posao: Dolazi izvanredna ponuda za novo radno mjesto ili honorarni posao koji obećava zaradu. Odredite šta vam je prioritet, ovako dobra šansa neće se zadugo pojaviti.

Zdravlje: Odgovaraju vam lagane vježbe.

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Osjećate se izvrsno, raspoloženi ste za ljubav, izlaske, flert. Ako ste slobodni, upoznat ćete osobu s kojom ćete se odlično slagati. Bliskost među vama je sjajna.

Posao: Povoljan je period za novi posao, za traženje prava, povećanje plaće, veće učešće u odlučivanju. Ako malo i sačekate, u međuvremenu rješavate materijalne probleme.

Zdravlje: Dobro osmislite slobodno vrjeme.

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Opustite se i uživajte. Prihvatite naglašenu emotivnost, nemojte se iznenaditi što ste popustljiviji nego ikada. Voljenu osobu raznježit će vaša  radost i dobro raspoloženje.

Posao: Nema razloga da imate osjećaj krivice samo zato što nekoliko dana nećete ni pomisliti na posao. Ako vam zbog toga nešto i “propadne”, ne brinite, nije to ništa strašno.

Zdravlje: Ništa neće poljuljati vaš imunitet.

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Voljena osoba kao da “šestim čulom” osjeća šta vam treba. Bit ćete silno zahvalni zbog toga. Nećete propustiti priliku da to na najljepši način uzvratite. Slijede dani ljubavi.

Posao: Pravo je vrijeme da se okrenete sebi i potražite odgovore na pitanja koja vas muče. Nemojte se oglušiti na unutarnji glas koji vam govori da neke stvari morate mijenjati.

Zdravlje: Izgledate svježe, puni ste energije.

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Slijede zanimljivi događaji, cijelo jedno novo životno iskustvo. Za ljubav ste posebno raspoloženi, opušteni ste i vedri. Moguća je nova veza ili učvršćenje postojeće.

Posao: Sedmica je kao stvorena za miran rad, profesionalno usavršavanje, strpljivo čekanje prave prilike za akciju, koja dolazi krajem sedmice. Motivirani ste i puni novih ideja.

Zdravlje: Prija vam vrijeme provedeno u kući.

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: Nešto teže uspostavljate ravnotežu između obaveza i ljubavi. Osjećate se uskraćeno za nježnosti, dramatizirate zbog sitnica. Tražite mnogo, a pružate malo. Opustite se.

Posao: Dobro zasučite rukave, pogotovo što su vaša radna energija i entuzijazam u usponu. Izvrsno se snalazite u novim okolnostima. Ostvarujete plan, rješavate materijalne probleme.

Zdravlje: Jedite više voća i povrća.

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Osjećate šta znači ljubav u punom smislu riječi. Posebno su sretni dani tokom vikenda. Dakle, počnite nešto novo, uzvratite osjećanja, naučite da uživate u ljubavi.

Posao: Pred vama su zahtjevne obaveze. Čini vam se da ste preopterećeni i da sporo napredujete. Neke ideje su neostvarive. Najbolje je da sačekate bolje dane i povoljnije prilike.

Zdravlje: Imate odličnu kondiciju.

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Vrijeme je da voljenoj osobi otkrijete što vam leži na srcu. Ako od partnera skrivate istinu, može doći do krivih zaključaka. Ako ste slobodni, moguća je zanimljiva veza.

Posao: Vaša specifična narav od velike je pomoći. Morate premostiti određene zamke i probleme koji vas očekuju. Najvažnije je da ste ustrajni i da ne odustanete pred ciljem.

Zdravlje: Šarmantni, ali i preemotivni.

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Blistate od zadovoljstva. Ljubavna sreća i ispunjenje pokreću vas na nove poduhvate, a vaša veza doživljava procvat. Ako ste sami, na pragu ste nove ljubavi.

Posao: Shvatate gdje ste ranije griješili, šta treba izbjegavati, a šta prihvatiti. U prilici ste da obezbijedite i nešto novo, što će znatno poboljšati materijalnu situaciju. Izvrsno se snalazite.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti