Horoskop: Partner se ponaša pomalo izazovno

Piše: Redakcija

OVAN

 

21.III – 20.IV

 

Ljubav: Partner se ponaša pomalo izazovno. Vi mu, naravno, uspješno parirate i ispunjavate želje za oboje. Oprez nije naodmet, možete se naći u zamci ljubomore.

 

Posao: Bezbroj je povoljnosti za vaš poslovni status. U konačnici, vaš bespoštedni angažman donosi i veću dobit. Pravo je vrijeme da unesete pozitivne promjene.

 

Zdravlje: Puni ste energije i poleta.

 

 

BIK

 

21.IV – 22.V

 

Ljubav: U pomalo ste prevrtljivom ljubavnom periodu. Ništa strašno, a najbolje je to što možete izvući važne pouke i spoznaje o voljenoj osobi i kompletnoj vezi.

 

Posao: Više je nego povoljna sedmica za prihvatanje novih obaveza ili rješavanje najzahtjevnijih zadataka. Veoma ste koncentrirani i temeljiti u svemu što radite.

 

Zdravlje: Možete biti vrlo zadovoljni.

 

Upoznajte ih: Imaju malo pravih prijatelja, no najčešće su to prijateljstva koja će trajati cijelog života. Ako su to odani, pouzdani, topli ljudi, i oni će zauvijek za njih biti tu. I sutra i sljedeći dan, i uvijek. Kada imaju kućnog ljubimca, beskrajno ga razmaze. Sve dok im ništa ne ometa udobnost ili ne narušava svakodnevne, najčešće hedonističke navike, Bikovi su dobre ćudi i vrlo osjećajni, mada im prilagodljivost nije jača strana. Treba im posao koji nudi stabilnu uobičajenost. Odgovornost im ne smeta, jer se dobro osjećaju kada dobiju nešto opipljivo za svoj naporan rad.

 

BLIZANCI

 

23.V – 22.VI

 

Ljubav: U ovom periodu niste pošteđeni emotivnih previranja ili preispitivanja osjećanja. Nestrpljivi ste, pa odluke nemojte donositi ishitreno, imajte razumijevanja za partnera.

 

Posao: Nikako da pronađete potpuno ispunjenje i očekivani mir. Postojeće obaveze kao da su previše jednolične za vaš ukus. Želite više od onog što možete trenutno ostvariti.

 

Zdravlje: Jačajte imunitet, rekreirajte se.

 

 

RAK

 

23.VI – 22.VII

 

Ljubav: Na dobrom ste putu da ostvarite ljubavne želje. Više se ne  opterećujete strahom, koji je plod nesigurnosti. Manje brinete, a sve više uživate s partnerom.

 

Posao: Moguće je da ćete raditi manje, ali napraviti mnogo. Utrošena energija je minimalna, a rezultati odlični. Neki kontakti mogu vam donijeti posebnu korist.

 

Zdravlje: Što češće i više se odmarajte.

 

 

LAV

 

23.VII – 22.VIII

 

Ljubav: Napokon vam kreće sve prema željama, a eventualni problemi se počinju rješavati “sami od sebe”. Voljena osoba priprema vam više nego ugodno iznenađenje.

 

Posao: Sedmica je izuzetno povoljna za poslovni, ali i finansijski probitak. Polako, ali sigurno, učvršćujete svoj status, znatno napredujete. Slijede i ugodni poslovni razgovori.

 

Zdravlje: Naučite, najzad, i da se odmarate.

 

 

DJEVICA

 

23.VIII – 22.IX

 

Ljubav: Čini se da ste prilično zadovoljni ljubavnim statusom. Tokom cijele sedmice ste mirni, sretni, zadovoljni, ušuškani u sigurnost, zaštitu voljene osobe.

 

Posao: U intenzivnom ste poslovnom periodu, prepunom noviteta, važnih kontakata i razgovora. Dobar je trenutak za pravu akciju, a propušteno možete nadoknaditi.

 

Zdravlje: Sasvim dobro se osjećate.

 

 

VAGA

 

23.IX – 22.X

 

Ljubav: Očekuju vas uzbudljiva događanja. Iznenađenje voljene osobe ostavit će vas “bez riječi”. Ako ste slobodni, slijedi posebna sreća, pažnja i zanimljivi susreti.

 

Posao: Još uspješnije nego do sada nosite se s obavezama koje imate, a tako će biti i sa svim zadacima koji vas očekuju.  Možete računati i na podršku vama važne osobe.

 

Zdravlje: Sretni ste, zdravi i zadovoljni.

 

 

ŠKORPIJA

 

23.X – 22.XI

Ljubav: Ljubav je za vas i dalje na prvom mjestu, i to s više nego očiglednim razlogom. Niz lijepih zbivanja uzburkat će vaša osjećanja, učiniti vas još suptilnijim.

 

Posao: Ne pristajete na polovična rješenja, a još manje dopuštate bilo kome od poslovne konkurencije da bude bolji od vas. Izazivate poštovanje kolega, naročito pretpostavljenih.

 

Zdravlje: Opustite se, relaksirajte, osvježite.

 

 

STRIJELAC

 

23.XI – 22.XII

 

Ljubav: Male teškoće u komunikaciji s osobom koja vas zanima ili koju volite, neće vas spriječiti da ostvarite ljubavne želje. Totalno se predajete voljenoj osobi.

 

Posao: Poslovne neprilike, ako ih je i bilo, bliže se kraju. I zbog toga, budite strpljivi, obazrivi, tolerantni, kako ne biste previdjeli važne detalje na putu prema cilju.

 

Zdravlje: Samouvjereni ste, energija se obnavlja.

 

 

JARAC

 

23.XII – 21.I

 

Ljubav: Vaše zanimanje za ljubav trenutno je površno, ali ne i očekivanja od partnera. Važnija vam je sigurnost i postojanost veze, nego razgovor ili romantične geste.

 

Posao: Mnogo postižete samouvjerenim i odlučnim nastupom u poslovnom okruženju. Kontakti s uglednim ljudima omogućavaju vam da ostvarite željene ciljeve.

 

Zdravlje: Zadovoljstvo ima realan osnov.

 

VODOLIJA

 

22.I – 19.II

 

Ljubav: Najbolje je da pristanete na određeni kompromis, dopustite partneru da vodi igru ili se zadovoljite manjim ljubavnim zalogajem. Tako ćete odagnati i sumnje.

 

Posao: Određene situacije ili osobe mogu se lako okrenuti u vašu korist, stati na vašu stranu. Predugo ste potiskivali nezadovoljstvo ili tragali za pozitivnom promjenom.

 

Zdravlje: Osjećate se kao preporođeni.

 

 

RIBE

 

20.II – 2O.III

 

Ljubav: Čini se da pretjerujete u zahtjevima prema osobi koju volite. Kao da ne vidite koliko ste nezasiti kada je riječ o dokazima ljubavi. Nekada i ljubav zna da guši.

 

Posao: Pomalo ste rastrzani ili nedovoljno koncentrirani. Imate osjećaj da previše radite, a sporo dolazite do očekivanih rezultata. Više možete postići uz osmijeh.

 

Zdravlje: Odlično, ali više se odmarajte.

Pripremila: Hedija MEHMEDIĆ

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti