Sedmični horoskop: Ne možete dobiti odmah sve

Piše: Redakcija

OVAN

21.III – 20.IV

Ljubav: I zvijezde se brinu da vaša veza bude lijepa i sadržajna. Vaš pogled pun ljubavi i sreće privlači pažnju voljene osobe. Ako ste slobodni, počinje strastvena priča.

Posao: Pred vama je gomila posla, koji ne možete sami riješiti. Dobit ćete pomoć kolega, tako da ćete sve dobro obaviti. Nije lako, ali se, kao obično, brzo snalazite.

Zdravlje: Odlično, ali više se odmarajte.

 

BIK

21.IV – 22.V

Ljubav: Ne možete dobiti odmah sve. Veseo i otvoren pristup, pravi je put do nečijeg srca. Dobrog provoda ima u izobilju, bez obzira na to da li ste slobodni ili u vezi.

Posao: Apsolutni ste gospodar situacije. Radite punom parom, ali imajte na umu da je i to jedan od garanta stabilne finansijske situacije. I odnosi s kolegama su odlični.

Zdravlje: Adekvatno se odijevajte i hranite!

 

BLIZANCI

23.V – 22.VI

Ljubav: Napravite važan korak, učinite sve što je u vašoj moći da vas zapazi osoba do koje vam je stalo. Ako ste u vezi, osjećate svu snagu i toplinu partnerove ljubavi.

Posao: Nema mnogo smisla da se bavite ozbiljnijim planovima, jer trenutno nije moguće napraviti veliki pomak. Već krajem perioda, otvaraju se nove, sjajne mogućnosti.

Zdravlje: Sjajno se osjećate.

 

RAK

23.VI – 22.VII

Ljubav: S lakoćom rješavate problem koji se povremeno javlja. Ukupno gledano, smiješi se ljubavna sreća. Potpuno ste predani voljenoj osobi. Ljubav je obostrana.

Posao: Nemojte, po svaku cijenu, insistirati na poštivanju isključivo vaših uvjeta. Budite fleksibilni prema poslovnim parnerima. Novac lako dolazi, ali još lakše i odlazi.

Zdravlje: Sasvim dobrog ste zdravlja.

 

LAV

23.VII – 22.VIII

Ljubav: Moguće su značajne promjene. Zračite unutarnjim zadovoljstvom, uživate uz voljenu osobu. Ako ste sami, lako dolazite u kontakt s osobom koja vam se sviđa.

Posao: Imate mnogo posla, ali ne žalite se, jer svaki vaš potez donosi odličan, pogotovo finansijski, rezultat. Uskoro dolazi zatišje, pa se možete slobodno opustiti.

Zdravlje: Odlično, ali povedite računa o ishrani.

 

DJEVICA

23.VIII – 22.IX

Ljubav: Silno se trudite da se što više približite osobi koju volite ili koja vas zanima. Pazite, svako pretjerivanje može se pretvoriti u fijasko. Pustite i mašti na volju.

Posao: U poslu ubirete mnogo slađe plodove nego u ljubavi. Imate dovoljno energije i za zahtjevnije obaveze. Niko vas ne može zaustaviti na putu ka željenom cilju.

Zdravlje: Jedite više voća i povrća.

 

VAGA

23.IX – 22.X

Ljubav: Želite neke čudne zamisli provesti u djelo, ali u ljubavi nema imperativa! Ako sumnjate u partnera, pazite kako reagirate. Srećom, uskoro ponovo dolazi zadovoljstvo.

Posao: Niste raspoloženi, osjećate da vas nešto usporava ili da se neko urotio protiv vas. Kolege vam izgledaju kao potencijalni neprijatelji. Jedan događaj sve popravlja.

Zdravlje: Samo se opustite, uživajte.

 

ŠKORPIJA

23.X – 22.XI

Ljubav: Neodoljivo privlačite partnera, ali i još nekoliko osoba. Trebate biti odlučniji i sve će biti jasno. Ako ste slobodni, moguća je veza s osobom koja živi daleko od vas.

Posao: Očekuje vas sjajna situacija. Svi se pitaju otkuda vam, skoro uvijek, snaga, volja i energija za dobre rezultate. Kontakti koje ostvarite, daju šanse za napredak.

Zdravlje: Uspjeh pozitivno utječe i na zdravlje.

 

STRIJELAC

23.XI – 22.XII

Ljubav: U svakom slučaju, nije vam dosadno. Sebi i voljenoj osobi znate prirediti najveća iznenađenja. Ako ste slobodni, približavate se nekome koga odavno želite.

Posao: U prilici ste da se dokažete, što vam omogućava zaradu bez mnogo muke. Ipak, nije vam sve servirano na “srebrenom pladnju”, morate uložiti i znanje i sposobnost.

Zdravlje: Sve je kako treba.

 

JARAC

23.XII – 21.I

Ljubav: Dominira snažna energija koja je, u sprezi s vašom specifičnom prirodom, ključni faktor da veza zablista novim sjajem. Ako ste slobodni, okanite se avantura.

Posao: U prilici ste da pokažete da možete raditi i više i bolje nego što se to od vas očekuje. Vjerujte u sebe i uspjet ćete. Vidno se popravlja i finansijska situacija.

Zdravlje: Prilagodite jelovnik proljeću.

 

VODOLIJA

22.I – 19.II

Ljubav: Bez obzira na status, ne zanimaju vas dugi razgovori, želite što konkretnije dokaze ljubavi. Morate uložiti mnogo napora ako želite unijeti novi kvalitet u vezu.

Posao: Pod velikim ste pritiskom, hvatate se u koštac s obavezama. Tek krajem perioda tenzije popuštaju. Ipak, štedite svoju snagu, potrudite se da dobijete što više.

Zdravlje: Pobrinite se i za predah, odmor.

 

RIBE

20.II – 20.III

Ljubav: Kao da se svijet vrti oko vas, u centru ste pažnje. Superiorno igrate zavodničku ulogu i gotovo niko vam ne može odoljeti. Ako ste zaljubljeni, uživate uz partnera.

Posao: I pored sreće u ljubavi, obaveze ne trpe. I dalje besprijekorno radite, bez opasnosti od greške. Ipak, niste spremni za nešto novo, ne izlazite iz uhodanog tempa.

Zdravlje: Zdravi ste, zadovoljni i sretni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti