Zanimljivosti

Ima kosu dužu od nje same

 

Malgorzata Kulczyk nikada se nije šišala niti farbala, a njena prirodno plava duga kosa seže do poda. Studentica koja živi u Londonu ima kosu dužine od 157 centimetara. Potpuno je zdrava iako se nikada u životu nije ošišala. Posljednji put je skratila vrhove prije pet godina.

Malgorzata je za strane medije rekla kako je počela praviti pletenice kada je imala sedam godina, kao i da gaji kosu da bi izgledala kao Zlatokosa, prenosi Telegraf.rs.

Ova 34-godišnjkinja tako danas ima kosu koja seže do poda, a zanimljivo je da nikada nije planirala da pušta toliko dugačku kosu.

Kako je ispričala za medije, sestra i prijatelji su joj rekli da joj je kosa toliko njegovana da nije bilo razloga da je šiša. Ova prirodna plavuša nema nikakvu posebnu rutinu koja joj pomaže da održava kosu zdravu i jakom, jedino što koristi je serum od mješavine razlučitih ulja. Ona ga umasira u tjeme glave pola sata prije pranja. Mnogi kažu da Malgožata ubjedljivo ima najdužu kosu na svijetu, a zahvaljujući stekla je i više od 11.000 pratilaca na Instagramu.

Neki joj se dive, a drugi smatraju da je ipak pretjerala.

 

Pratite nas na društvenim mrežama