Ne radite ovo nikad: Žena s najvećim obrazima na svijetu

Piše: Redakcija

 

Anastasia Pokreshchuk, (30) iz Kijeva  postala je viralni hit zbog svojih obraza. Naime,ona je izgledala potpuno drugačije, prije nego je potrošila više od oko 3.360 KM na filere. Mnogi ne vjeruju da je riječ o istoj osobi.

Prve korekcije na licu imala je sa 26 godina i od tada nije stala.

-Mogli bi ste pomisliti da mi je lice preveliko, ali ja mislim da je premalo, moram se osvježiti uskoro – rekla je Ukrajinka, prenosi „The Sun“.

Ne obazire se na brojne negativne poruke i komentare.

U julu u britanskom šouu „This Morning Anastasia“ je rekla voditeljima kako ne namjerava stati s filerima usprkos upozorenju ljekara. No brojni gledaoci šoua kritizirali su je na Twitteru, gdje su se pitali što je napravila s licem, a takvi komentari ponovo su se pojavili nakon što su osvanule njene fotografije prije zahvata.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Анастасия👑 (@_just__queen_)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti