Bliži se Dan zaljubljenih, ovo su idealni pokloni za svaki horoskopski znak

Piše: Redakcija

Želite da Dan zaljubljenih bude savršen i da nekim lijepim i prigodnim poklonom obradujete voljenu osobu. Ukoliko niste sigurni prilikom odabira poklona, možda je najbolje da konsultujete horoskop.

Ovan

Ovan je znak koji voli iznenađenja. Njemu je za Dan zaljubljenih potrebna zabava i nešto novo. Izvedite partnera u novootvoreni restoran, započnite novi zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pjesmu.

Bik

Bik voli da mu se udovoljava. Odvedite je/ga u prijatan i lep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate.

Blizanci

Blizanci su poznati kao veliki brbljivci, što mu više pričate više ćete ga oduševiti. Počnite sa romantičnom porukom, zatim mu/joj ostavite ljubavno pismo na mjestu za koje znate da će sigurno vidjeti i dan možete završiti ljubavnim stihovima.

Rak

Rakovi su možda i previše romantični. Sve što je u duhu Dana zaljubljenih biće savršen poklon. Poklonite: čokoladni bombonjeru, buket cvijeća, ručno napravljenu čestitku, prošetajte parkom držeći se za ruke.

Lav

Lav je najglamurozniji znak horoskopa. Obožava da se sve vrti oko njega, zbog čega je potrebno da svu pažnju za ovaj dan posvetite Lavu/Lavici. Fensi restoran, najbolji klub u gradu, neko mjesto koje svi obožavaju, a gdje će Lav doći do izražaja. Neka bude holivudski.

Djevica

Djevica je kao i uviiek, pa i na ovaj dan veoma ozbiljna. Međutim, ona je pored svoje ozbiljnosti i jako romantična. Izjave vaše velike ljubavi, iznenađenja koja će ih oboriti s nogu, romantični pokloni, sve je to ono što će Djevicu učiniti sretnom.

 

Vaga

Vage su toliko romantične i nije ih lako fascinirati – ali Dan zaljubljenih je njihov dan da zasijaju. Vaše je da se pobrinete da uživaju u potpunosti. Poklonite imnakit, cvijeće, lijepe riječi i one će biti neizmjerno zahvalne.

Škorpija

Mističnim bićima poklonite misteriozan poklon za Dan zaljubljenih. Dobru staru potragu za izgubljenim blagom u kojoj će morati da se izbore za svoj poklon za Dan ljubavi. Ovo će ih ispuniti dobrom energijom bez obzira na to šta ste im poklonili.

Strijelac

Strijelac voli zabavu, zato se potrudite da isplanirate nešto što podrazumijeva aktivnost, zabavu i smijeh. Duhovita čestitka, zabavna društvena igra ili večer komičara – sve što će ih oraspoložiti.

Jarac

Povedite svog Jarca na mjesto gdje ste se prvi put sreli, gdje ste prvi put izašli, pustite muziku koju ste tada slušali i uživajte u nostalgičnim trenucima. To je ono što svaki jarac voli.

Vodolija

Vodolija je horoskopski znak koji voli da se igra umom. Zaposlite joj sive ćelije komplikovanim društvenim igrama, poklonite joj dobru knjigu. Iako izbjegava romantiku Vodolija to u duši jeste.

Ribe

Riba je najromantičniji horoskopski znaki zbog toga joj je neophodan i najromantičniji Dan zaljubljenih. Ljubavne poruke, mnogo cvijeća, čokolade u obliku srca i mnoga druga slatka iznenađenja.

Izvor: Hellomagazin.rs

(A.K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti