Danas se jedan par vjenčao na Bjelašnici

Piše: L. B.

Pandemija je uskratila mnoge stvari, pa čak i vjenčanja. Međutim, uprkos svemu, ljubav ništa ne može spriječiti, pa su se mladi aktivirali i probijaju granice čak i kad je vrijeme da izgovore sudbonosno DA.

Posjetioci olimpijske ljepotice Bjelašnice danas su mogli svjedočiti nesvakidašnjem događaju – vjenčanju na planini. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u većem dijelu Bosne i Hercegovine uveden je djelimični lockdown, stoga mladenci, koji su već isplanirali vjenčanje, moraju biti maštoviti kako bi sa svojim najbližim obilježili sudbonosni dan.Svečano odijelo i vjenčanicu, Alen i Selma su zamijenili skijaškom odjećom, pancericama i kacigama te, na nadmorskoj visini od 1.250 metara u punoj ski opremi stupili u brak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti