Blizance privlače vedre i zabavne osobe, koje ih neće sputavati

Piše: Redakcija

Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena, zavodljiva, zaigrana, divlja, gorljiva, kompleksna, domišljata, nepredvidljiva, fascinirajuća – sve to opisuje ženu Blizanca. Među njima je i dobitnica Oscara, 40-godišnja glumica Natalie Portman koja je glumačku karijeru počela sa samo 13 godina. Rođena je 9. juna 1981. u znaku Blizanaca čija vladavina traje do 21. juna.

Blizance privlače vedre i zabavne osobe, koje ih neće sputavati, već će na njih djelovati motivirajuće svojim pozitivnim stavom i duhovitošću. Muškarac rođen u Blizancima voli atraktivne žene, ali ono što će ga najviše privući jeste inteligencija i smisao za humor. Kad uvidi da s vama može o svemu razgovarati i da se smijete njegovim šalama, poduzet će sve što može kako bi nastavio da bude dio vašeg života.

Lako ga je privući, ali veći izazov je zadržati njegovu pažnju. Divite se njegovoj životnoj snazi i britkosti uma, istrpite njegove česte promjene raspoloženja. Ako uspijete da ga osvojite, budite sigurni da ćete vrijeme provoditi inventivno i zanimljivo, ali sve isto morate i vi njemu da pružite. Veoma polaže na stil, držanje i otmjenost. Dajte mu mnogo slobode i u njemu ćete imati zabavnog saputnika i najboljeg prijatelja.

Žena rođena u Blizancima je društvena, zabavna, šarmantna i provokativna. Nije predvidiva, pa svoju ljubaznu stranu može u tren zamijeniti arogancijom i distancom. Od partnera traži mentalno podudaranje, jer neće se upustiti u nešto više ako joj ne parira u intelektualnom smislu. Komunikativna je, inteligentna i može očarati svakog sagovornika, a ljubavne romanse za nju su vrsta igre.

Neće se vezati za jednu osobu sve dok ne osjeti da je potpuno za to spremna. Vesela je, romantična, ženstvena, a njena bujna mašta često kreira sliku “idealnog” partnera. Žudi ka tome da se bezuvjetno zaljubi.

U jednom trenutku je skromna i brižna, a u drugom “nemilosrdno” sarkastična. Ništa joj nije privlačnije od muškarca koji joj parira svojim intelektom. Možete je osvojiti i malim, ali stalnim znakovima pažnje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti