10 znakova da ste svom muškarcu centar svijeta

Piše: Redakcija

Ponekad nam jednostavno treba potvrda da smo voljeni, ali kako znati da ste svom partneru stvarno centar svijeta? Pročitajte u nastavku.

  1. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Vaše mišljenje uvijek mu je važno, neovisno o situaciji. Naprimjer, muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao, a da o tome prije nije razgovarao s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog i vašeg zajedničkog života.

  1. Govori vam stvari koje nikom drugom nije rekao

Muškarci se ne povjeravaju lako i ne bilo kome. Ako s vama dijeli i svoje najskrivenije tajne i otkriva stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju, onda ima beskrajno povjerenje u vas.

  1. Želi s vama provoditi mnogo vremena

Čak i kad su vam rasporedi prenatrpani, on uvijek nađe vremena za vas. On ne čeka vaš poziv – sam inicira izlaske i druženja.

  1. Voli s vama razgovarati o (zajedničkoj) budućnosti

Mnogi muškarci strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti čak i kada su iskreno zaljubljeni. Ako vaš partner s tim nema problema, dobili ste jackpot. Muškarac ne mora biti 100 posto spreman za velike korake u odnosu, ali činjenica da o njima otvoreno razgovara dokaz je odgovornog i zrelog razmišljanja.

  1. Ponosan je na vas

Nikad ne ostaje ravnodušan na vaše uspjehe i veseli im se. Kad god ima priliku za to, ponosno se pre drugima pohvali vama.

  1. Brine o vama i želi da budete sretni

Ne tretira vas kao kraljicu zato što misli da mora – on to iskreno želi. Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat i stopala nakon posla, pripremi večeru kada ste umorni… Briga o vama jedan je od njegovih prioriteta.

  1. Podupire vaše ciljeve

Ne osjeća se ugroženo zbog činjenice da želite biti uspješna i ostvarena žena. Podupire vas u svemu što želite napraviti. Uvijek je uz vas kada vam zatreba savjet i pomoć jer želi vidjeti kako ostvarujete svoje snove i biti uz vas kad se to dogodi.

  1. Ne flertuje s drugim ženama

Baš kao što ćemo mi žene prokomentarisati naočitog muškarca, tako će i oni zapaziti zgodnu ženu. U tome nema ništa loše, a do problema dolazi samo kad se prelazi granica dopustivog u vezi. Očiti flert s drugim ženama definitivno ulazi u kategoriju prijestupa i mnogo muškaraca ne odriče se flertanja čak ni kada su u vezi. Muškarcu kojem flert ni ne pada na pamet definitivno ste centar svijeta.

  1. Ne skriva vas od porodice i prijatelja

Ništa ne unosi više sumnje u ženu od muškarca koji je ne želi predstaviti svojim prijateljima i porodici. Naravno, za sve postoji vrijeme i mjesto pa niko ne očekuje porodični ručak nakon prvog spoja. Kada ste se dovoljno zbližili, sasvim je prirodno imati potrebu upoznati svoju posebnu osobu s najmilijima. Muškarac koji vas bez zadrške uvodi u svoj krug prijatelja i predstavlja porodici definitivno vas želi u svom životu.

  1. Ne povlači se na prvi znak problema

Rasprave i svađe sastavni su dio svakog ljubavnog odnosa. Ne postoji veza bez problema, a hoće li to na njoj ostaviti neizbrisiv trag ovisi isključivo o komunikaciji između partnera. Izbjegavanje otvorenog razgovora loš je znak. S druge strane, sposobnost hvatanja u koštac s problemima i želja da se ti isti problemi riješe kako biste imali što funkcionalniji odnos, znak je kvalitetnog muškarca koji vas iskreno voli i stalo mu je do toga da stvari između vas budu “pod kontrolom”.

 

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti