Horoskop i ruževi za usne: Saznajte najbolju nijansu za svaki znak

Piše: Redakcija

Ruž za usne jedan je od ključnih proizvoda u kozmetičkim torbicama. Nijansi je puno i svako ima neku svoju omiljenu. No, jeste li ikada razmišljale o odabiru ruža za usne na temelju horoskopskog znaka?

Čini se da zvijezde znaju koja boja najbolje odgovara svakom od 12 znakova, a ako vas zanima što preporučuju za vas, odgovor pronađite u nastavku. Možda ćete se dobro zabaviti, a možda vam prijedlog i neće biti tako loš.

Ovan – plameno crvena

Temperamentni ovnovi se vole isticati, a budući da su najodvažniji znak zodijaka, ne ustručavaju se nositi jarkocrveni ruž kako ne bi ostali neprimijećeni.

 

Bik – nude ružičasta

Ovaj zemljani znak smiren je, hladan i opušten, voli se držati svoje sigurne zone i biti okružen svojim lojalnim krugom ljudi, a ruž mora biti savršeno utjelovljenje njegove ličnosti. Taj ruž bio bi svaki u hladnoj ružičastoj nude nijansi.

 

Blizanci – boja breskve

Društveni i zabavni blizanci moraju imati ruž koji dodatno naglašava njihovu ličnost. Nijanse poput one boje breskve, sa svojim malim dodirom ekscentričnosti, savršen su odabir za blizance.

 

Rak – puderasto ružičasta

Rakovi vole rutinu šminkanja bez napora koja lagano naglašava njihovu osjetljivost. Ruž za usne u vrlo nježnoj ružičastoj boji u potpunosti je stvoren za rakove.

 

Lav – zlatne i bakrene nijanse

Lav je znak koji uvijek pokušava impresionirati svoju okolinu svime, pa tako i ružem za usne. Zato su za lavove stvorene nijanse u zlatnim, pa i bakrenim nijansama koje privlače sve poglede.

 

Djevica – smeđa s primjesama narančaste

Diskretne i tople djevice instinktivno idu prema narančastim, smeđim ili tamnocrvenim nijansama. Mješavina boja idealan je izbor za djevice. Nude smeđi ruž s narandžastim notama idealan je za ovaj znak.

 

Vaga – pastelni koralj

Vage vole skladne i nježne nijanse koje imaju smirujući učinak, a pastelni tonovi koraljne boje su sve to.

 

Škorpion – ljubičasta

Iako ljubičasti ruž nekima možda zvuči zastrašujuće, žene škorpioni imaju strastveni temperament kojem ova boja savršeno odgovara. Oni malo manje buntovni mogu birati ruž u boji vina.

 

Strijelac – boja maline

Boja maline savršen je izbor za strijelce. Ova nijansa je kao stvorena za buđenje njihovog optimizma i popravljanje raspoloženja.

 

Jarac – mat smeđa

Jarac na svojim usnama voli imati mat ruž koji se neće razmazivati, a zemljane nijanse savršeno se slažu s njegovim karakterom.

 

Vodolija – crvena s naznakama smeđe

Vodolije vole razmišljati izvan okvira i istraživati. Prilikom odabira savršenog ruža vole činiti isto, pa umjesto da biraju klasičnu crvenu, za sebe će uvijek odabrati tamnocrvenu nijansu s naznakama smeđe.

 

Ribe – roza

Kod riba se stalno događa borba između stvarnosti i fantazije, a boja ruža koja savršeno podupire njihov karakter je roza.

Izvor: Zadovoljna.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti