Preslatki pas i beba svojim su fotografijama osvojili Instagram

Piše: Redakcija

Neodoljivi kovrđavi Bentley pripada pasmini goldendoodle nastaloj ukrštanjem zlatnog retrivera i pudlice, a kao da nam ovaj šećerko već i sam nije prevelika doza slatkoga, za svoj profil na Instagramu najviše se voli fotografirati s najmlađim članom svoje porodice, bebom Tylerom.

Pas Bentley i dječačić Tyler dane provode u potpunom blaženstvu, a ovaj preslatki duo osvojio je srca više od 199.000 pratitelja na Instagramu. Njima ne treba puno za sreću, dovoljno im je da su u društvu jedno drugog i tada su najsretniji. I više je nego jasno da Bentley obožava Tylera, a povezanost i prijateljstvo između psa i malog djeteta i nas odrasle može naučiti puno toga.

Bentleyjevi vlasnici pobrinuli su se da se njihov ljubimac i beba upoznaju na pravilan način, a kako se čini iz fotografija, kliknuli su na prvu. Za još malo zabave i slatkoće, svog sina i svog krznenog mezimca vole oblačiti u sličnu odjeću, a mali Tyler čak ima i odijelce koje nalikuje mekanom, kovrđavom krznu goldendoodlea.

U takvim izdanjima nastaju najslađe fotografije ovog premedenog para, a zaista je teško odlučiti ko je od njih dvoje slađi.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još