Ovako izgleda novi Bidenov savjetnik: Do sada je ova odjeća bila nezamisliva na političaru

Piše: Redakcija

Vremena se mijenjaju i granice ljudske slobode se sve više pomjeraju. Osvajamo nove prostore da izrazimo sebe i svoj identitet, a samim tim i da kao društvo prihvatimo više različitosti. Sam Brinton, moćna figura u američkoj politici, odličan je primjer takve progresije.

Brinton je prva nebinarna osoba u administraciji Joe Bidena. Postao je zamjenik pomoćnika sekretara za odlaganje istrošenog goriva i otpada u kancelariji za nuklearnu energiju Ministarstva energetike.

Također, on je vrlo ekscentrična pojava – jer nosi neobičnu odjeću koja nije vezana ni za jedan spol, rado koristi šminku i otvoreno govori o svojim fetišima.

Njegov stil oblačenja prati njegovu ličnost, koja izmiče definiciji. Sam rado nosi haljine – od seksi modela s čipkom, do neobičnih krojeva s ogrtačem.

Ovakva odjeća dugo je bila nezamisliva na političaru – a Sam Brinton je jedan od prvih koji će urušiti postojeće standarde.

Izvor: zadovoljna.nova.rs

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti