Ovog vikenda dolazi 6. sezona serije Peaky Blinders

Piše: S.P.

Polako, ali sigurno, serije koje su imale dosta dugu odgodu premijera napokon finaliziraju svoje projekte i konačno ćemo gledati nastavke koje smo već odavno trebali pogledati.

Jedna od serija koja je imala odgodu u trajanju preko dvije godine je 6. sezona Peaky Blindersa, ali nakon što je početkom mjeseca prikazan prvi trailer, zna se i kada ćemo uživati u novoj sezoni.

Ove nedjelje, 27.02. dolazi nam šesta sezona serije Peaky Blinders i već kruže informacije da se radi o “najmračnijem” nastavku koji će povezati sve ono što je u posljednjoj sezoni ostalo nedorečeno. Svi jedva čekamo nastavak i raspetljavanje situacije u kojoj je Tommy Shelby uperio pištolj u svoju glavu.

Šesta sezona bit će ujedno i posljednji izlazak serije na male ekrane iako će se priča nastaviti kroz dugometražni film koji će biti sniman i smješten u Birmingham, a obilježavat će kraj ere Blindersa.

Početkom mjeseca izašao je i trailer koji nas je još jednom podsjetio zašto s nestrpljenjem iščekujemo nove epizode.

Posljednja sezona bit će prikazivana na BBC-u, a još nije potvrđeno kada će Netflix imati prava za početak prikazivanja. Pretpostavlja se da će to biti 20. marta, ali još nema službene informacije.

 

Pročitajte još