Ljudska Barbie lutka potrošila je 200 hiljada dolara, mnogi smatraju da izgleda gore nego ikad

Piše: Redakcija

Tara Jayne McConachy samoproglašena je ‘ljudska Barbie lutka’ koja je u posljednjih nekoliko godina na svoj izgled potrošila je 200 hiljada dolara, a priznala je i da je postala opsjednuta kozmetičkim zahvatima.

Tako je imala čak pet operacija povećanja grudi, šest operacija nosa i nekoliko rundi botoksa i filera. Inače, Tara se najprije proslavila prošle godine kada se pojavila u emisiji ‘Botched’, a zatim i u dokumentarnoj seriji ‘Mirror Mirror’ koja je pratila grupu Australaca opsjednutih odlaskom pod nož.

Iako su u nekoliko navrata doktori intervenirali i ovu, po zanimanju medicinsku sestru, pokušali odgovoriti od daljnjih zahvata, ona od njih ne odustaje. U nekoliko navrata isticala je kako i dalje nije zadovoljna svojim izgledom, a nada se da će joj idućih nekoliko korekcija pomoći da napokon dođe do željenog izgleda.Isto tako, istaknula je i da je ništa neće spriječiti u postizanju željenog izgleda.

-Za mene nema ograničenja kada je riječ o plastičnoj hirurgiji. Stvara nevjerovatnu ovisnost i već želim što veće grudi, rekla je tada.

Izvor: RTL.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti