Amber Heard na suđenjima uvijek nosi istu haljinu iza koje se krije posebna poruka

Piše: Azra

 

Pratioci sage o Amber Heard i Johnnyju Deppu, ne prestaju da otkrivaju nove detalje. Ovog puta, primijetili su upadljivu sličnost između modnih kombinacija koje je Heardova nosila na suđenjima.

Izgleda da je nosila istu crnu „pogrebnu haljinu“ onog dana kada je podnijela zabranu prilaska protiv svog 58-godišnjeg bivšeg 2016. godine, kao i 2020. kada se pojavila na suđenju u Ujedinjenom Kraljevstvu i nedavno kada je donijeta presuda za klevetu.

Heard je objavila fotografije u istoj haljini napuštajući zgradu suda na Instagramu sa natpisom: „Jedna haljina, u razmaku od četiri godine. Ponekad je važno nositi istu stvar dvaput. ” Navodno, to je njena ”sretna” haljina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Povodom slučaja “zloslutne” haljine, društvene mreže su se usijale od komentara: ”Sav PR na svijetu ne može sada da popravi njenu reputaciju”, ”Treći put nema čar”, “Tvoja sretna crna haljina nije uspjela”, “Haljina za prizivanje zla”, “Htjela je da sahrani Deppa, a sahranila je sebe”, “Žena je sebe poslala u pakao”, “Ukleta haljina”, samo su neki od komentara.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još