Izračunajte koje boje vam treba biti novčanik po datumu rođenja da ne bi bio prazan

Piše: Azra

 

Postoji vjerovanje, koje je zapravo neki spoj numerologije i feng shuija, da je datum rođenja usko povezan uz određenu boju novčanika – za prizivanje blagodati.

Znači, želite li privući novac u svoj život, pazite kakav novčanik kupujete. I nikako ne posežite za polovnim jer to zna prizvati lošu energiju, posebno ako je prethodni vlasnik bio loša osoba ili mu je novčanik često bio neuredan, prazan…

Poželjno je da je novčanik nov, da ste ga sami kupili, da je određene boje savršene za vas, a poželjno je i da je izrađen od tekstila. Nije dobro nositi potrgani novčanik, ofucan…

Novac treba biti uredno složen po veličini apoena, a ne nabacan bez reda i zgužvan. U novčaniku ne biste trebali držati nikakve račune, papire i slične stvari jer time stvarate haos, a to opet remeti energiju novca.

Nikakav nered u njemu nije dopušten. Poželjno je u njemu imati samo novac (i kartice), a sve ostalo nositi posebno. Također, nikako nije dobro da je skroz prazan, neka u njemu uvijek bude nešto novca, pa makar se radilo o jednoj kovanici.

Kad je boja novčanika u pitanju, plavu boju bi trebali izbjegavati svi osim vodenih znakova, jer ta boja svima ostalima priziva gubitak novca.

Da biste odredili svoju boju prema datumu rođenja trebat će vam malo matematike. Morate sabiranjem doći do ličnog broja koji je uvijek jednocifren.

Na primjer, rođeni ste 16.9.1972., tad saberite sve brojeve: 1+6+9+1+9+7+2=35. Kako je rezultat u ovom slučaju dvocifren, potrebno je sabrati 3+5=8. Znači, u ovom slučaju lični broj je 8.

Nakon toga se po dobivenom ličnom broju bira boja novčanika:

1 – žuta, narančasta, zlatna ili bronzana

2 – bijela ili svijetlo zelena

3 – ljubičasta ili ružičasta

4 – indigo ili siva

5 – sve nijanse žute, crna, bijela ili siva

6 – sve nijanse zelene

7 – ljubičasta, lila ili indigo

8 – smeđa, crna ili smaragdno zelena

9 – crvena, ljubičasta ili ružičasta

Izvor: 24sata.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti