Malo ko zna da su ovo sestre Dragana Bjelogrlića: Evo čim se bave

Piše: L. K. P.

Najužu porodicu Dragana Bjelogrlića svi dobro znaju. Kćerka Mia Bjelogrlić, koja  je poznato TV lice, kao i njegova supruga Maja su potpuno oduševile svojim stajlinzima i modnim kombinacijama na nedavnoj premijeri filma „Čuvari formule“.

Sin Aleksej Bjelogrlić je glumac, koga sve ćešće možemo vidjeti na malim ekranima, a nedavno je boravio i u Sarajevu tokom Sarajevo Filma Festivala, gdje je osvojio nagradu za najboljeg mladog glumca.

Međutim, manje je poznato ko su Bjeline sestre.

Jedna je pjevačica i bila je veoma popularna tokom devedesetih godina, dok je druga glumica.

Pjevačica je Zorana Pavić i ona je Bjelina najbliža rodica. Svojevremeno je pričala o Bjelogrliću i odgovorila na pitanje zašto nikad nije imala neki veliku ulogu u nekom njegovom filmu.

FOTO: MATEJA STANISAVLJEVIC/ATAIMAGES

– Ja sam prevashodno pop pjevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami „Kad žena voli“, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana j jednoj emisiji.

Druga poznata sestra Dragana Bjelogrlića je glumica Marina Vodeničar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Vodeničar (@marinavodenicar)

Oni imaju zajedničku rodbinu u Barandi, međutim rijetko javno pričaju o svojim rodbinskim vezama,

A mali kuriozitet je da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila baš njegovu sestru Smilju.Takođe, u paru su radili i na seriji “Vratiće se rode”.

Pročitajte još