Pogledajte ormar Sofie Vergara: Ono o čemu mašta svaka žena

Piše: L. K. P.

Sofia Vergara obradovala je pratitelje na Instagramu kada je objavila fotografije svog ogromnog walk-in ormara koji zauzima cijelu prostoriju. U tom ormaru ima svačega – od obuće, luksuznih torbi, odjeće za crveni tepih do ležernih modnih kombinacija.

Na velikom otoku koji se nalazi nasred prostorije nalaze se Sofijine fotografije iz mladosti, a jednu takvu je stavila i na zid.

Sofiji su u gostima bili Julie Bowen i Jesse Tyler Ferguson, kolege iz serije „Moderna obitelj“, kao i Fergusonov suprug Justin Mikita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

-Popodne s mojim najdražim ljudima na svijetu, vratite se brzo, nedostajali ste mi, napisala je Sofia.

Društvo se zabavljalo i fotografiralo u ormaru, a Justin je pozirao i s hrpom Sofijinih štikli. U komentarima se glumici javio kolega iz serije.

– Barem jednom, uživao sam što sam u ormaru, napisao je Jesse ispod Sofijine objave, a njegov komentar lajkalo je više od 28 hiljada ljudi.

Podsjetimo, Vergara se nedavno razvela od glumca Joea Manganiella.

– Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života, poručili su u zajedničkoj izjavi.

Pročitajte još