Adriana Lima na crvenom tepihu u Los Angelesu šokirala fanove: Šta joj je s licem

Piše: L. K. P.

Među brojnim poznatim licima u Los Angelesu na premijera filma „The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes“ bila je i Adriana Lima (42), čije je lice mnoge zbunilo.

Manekenka se pojavila s vidno iskošenim očima i podignutim obrvama što je dosta promijenilo njen prepoznatljiv izgled, a zbog toga su mnogi komentirali tu promjenu na društvenim mrežama. Sumnjaju na zahvat fox eyes koji je svojevrsni trend u svijetu i isprobale su ga mnoge poznate zvijezde.

Ovim zahvatom vanjski rub obrve je podignut prema gore i ne prati liniju kosti ispod obrve kao što je uobičajeno. To podiže kutove očiju i kožu tog područja, prema Optimaxu. “Što joj je s licem?”, “Odmah moram saznati što se dogodilo s licem Adriane Lime”, glasili su neki od komentara.

Lima je 2018. prestala biti Viktorijin anđeo i privremeno se povukla iz modelinga kako bi se posvetila porodici. No ove se godine ponovno pridružila Victoria‘s Secretu za kampanju parfema i jedno je od lica kolekcije The Icon by Victoria‘s Secret, a uz nju su modne ikone Gisele Bündchen, Naomi Campbell i Candice Swanepoel.

Slavna manekenka ima troje djece. Kćerke Valentinu (13) i Siennu (10) ima iz braka sa srbijanskim košarkašem Markom Jarićem (44). Prošle godine dobila je svoje treće dijete, sina Cyana, s filmskim producentom Andreom Lemmersom (42).

Pročitajte još