Priuštite vlastitom domu energetski preobražaj sa kristalima

Piše: Redakcija

Nije bitno da li se osjećate praznovjerno u vezi sa kristalima ili ih jednostavno volite ali priznajte da postoji mala doza zainteresiranosti kako oni zapravo djeluju. Kristali imaju urednu strukturu, poznatu kao kristalna mreža. Energija koju emituju ostaje na konstantnoj frekvenciji. Kada se kristal stavlja na ili u blizini područja tijela koji emituje sa manjom frekvencijom, ohrabruje tijelo da odgovara njegovoj većoj frekvenciji. Dakle, na najosnovnijem nivou, kada se osećate loše, donošenje kristala u vaše energetsko polje pomaže vam da se razvedrite.

Pet jednostavnih načina da ih koristite: nosite ga u džepu ili torbici, nosite ga kao modni dodatak, stavite ga na svoj noćni stolić, postavite ga na svoje tijelo, razmišljajte dok ga držite.

Prije nego izaberete uvjerite se da je to pravi kristal za vas.

Bez obzira da li se nalazite u lokalnoj prodavnici ili pregledate online, prvi korak pri izboru kristala je da razmišljate srcem. Važno je da  sebi vjerujete. Zato što sebe poznajete bolje od bilo koga drugog. Neki će vas privući zbog boje, oblika ili veličine, ali nijedna specifičnost nije bitna,  ovo vaša intuicija govori s vama.

Savjet više:

Pročišćavanje s žalfijom je jednostavan način za podizanje energije. To je drevna praksa od Indijanaca i drugih autohtonih kultura, to je zapravo “dimna kupka” koja se može koristiti za čišćenje osoba, mjesta, predmeta ili prostora od negativne energije ili negativnog utjecaja tako što neželjenu energiju kupi sa sobom. To može biti niža vibraciona energija, negativne misli ili čak riječi iz neke svađe koje još uvijek vise u vazduhu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti